📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Boże co za dno
Ustawiona walka kretynów dla jeszcze większych kretynów z rozmachem porównywalnym do ichnich kampani wyborczych
Ustawiona walka kretynów dla jeszcze większych kretynów z rozmachem porównywalnym do ichnich kampani wyborczych
A ten rozmach jest po prostu denny, zresztą jak cały ten "sport"
Zresztą starczy pomyśleć, po co się organizuje takie walki gdzie jeden z kolesi jest 5 razy cięższy i drugi nie ma najmniejszych szans? Żeby debile się cieszyli
A ten rozmach jest po prostu denny, zresztą jak cały ten "sport"
ojajebie
Centurion, prosiłbym jednak, żebyś się nie wypowiadał na tematy na których się nie znasz. Widzę, że nie rozumiesz istoty wrestlingu, i dla Ciebie jest to tylko idiotycznie ustawiana walka. Takich ludzi się już nie da przekonać, że jest zgoła inaczej, jednak popatrz ile ludzi na całym świecie interesuje się 'tym debilstwem'.
też uważam że sport o ile można to w ogóle tak nazwać jest dla debili. Zwykła pokazówka pseudo aktorów.
thekgdm napisał/a:
Centurion, prosiłbym jednak, żebyś się nie wypowiadał na tematy na których się nie znasz. Widzę, że nie rozumiesz istoty wrestlingu, i dla Ciebie jest to tylko idiotycznie ustawiana walka. Takich ludzi się już nie da przekonać, że jest zgoła inaczej, jednak popatrz ile ludzi na całym świecie interesuje się 'tym debilstwem'.
To można się znać na napierdalaniu się dwóch osiłków po ryju? wow
Zauważ że jest to kreowanie negatywnych zachowań jako normalne i o zgrozo przez tę całą otoczkę wyniesione do rangi czegoś wspaniałego. Dać komuś po ryju, poskakać po nim, zwłaszcza jeśli wiesz że jest od Ciebie dużo słabszy i nie ma szans.
Mam nadzieje że Twoje własne dzieci nie będą dużo słabsze i będą miały szanse.
Zauważ że jest to kreowanie negatywnych zachowań jako normalne i o zgrozo przez tę całą otoczkę wyniesione do rangi czegoś wspaniałego. Dać komuś po ryju, poskakać po nim, zwłaszcza jeśli wiesz że jest od Ciebie dużo słabszy i nie ma szans.
Mam nadzieje że Twoje własne dzieci nie będą dużo słabsze i będą miały szanse.
jak dla mnie cały ten żałosny wrestling to pożywka dla rozwrzeszczanych kretyno-debili, któży nie wiedzą co mają zrobic z nadwyrzką testosteronu
Ty "nadwyrzke" spożytkuj na nauke ortografii.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów