18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
205 punktów i 35 zarzutów za rajd przez centrum miasta
R................g • 2010-04-27, 22:15
z dzieckiem na tylnym siedzeniu

Cytat:

Sceny jak z amerykańskich filmów sensacyjnych rozegrały się na ulicach Dąbrowy Górniczej. Kierowca mini coopera przez kilkanaście minut uciekał policji swoim autem, łamiąc przy okazji niemal wszelki możliwe przepisy. Skończyło się rozbitym samochodem, 205 punktami karnymi i 35 zarzutami. Mogło być jeszcze gorzej, bo na tylnym siedzeniu pirat wiózł swoje 3-letnie dziecko... bez fotelik

źródło
Zgłoś
B................T 2010-04-28, 0:43 8
lolq napisał/a:

może nikt nie zauważył, ale policja goniąc gościa sama złamała te przepisy. Wiem że policja może bo są uprzywilejowani, ale przecież oni też stwarzają niebezpieczeństwo, a im dłużej go gonią tym bardziej agresywnie jedzie potęgując zagrożenie.

Zastanawiam się czy zamiast marnować kase podatników na paliwo na pościg i na serwisowanie radiowozu po tym rajdzie, nie lepiej by było wpaść do niego z rana?
mniej więcej tak jak Gestapo ?

Czy ty masz kurwa downa dziecko??? z główką wszystko dobrze???
Zgłoś
K................T 2010-04-28, 3:26 8
Szybko biega ten kamerzysta.
Zgłoś
marczak666 2010-04-28, 6:30 3
@kabalero88
masz całkowitą racje! popieram Cię w 100%.
ale,jako, że jestem z dąbrowy więc uważaj, bo jak Cię spotkam, to wiesz, miej się na baczności!
Zgłoś
nkee 2010-04-28, 8:12
Zajebiste centrum miasta
Zgłoś
zonk 2010-04-28, 8:22 3
blessytb napisał/a:

Nie wiem czym policja go gonila, ale powiem szczerze - moje E46 320d @ 136KM idzie o niebo lepiej... Jesli u nas cala drogowka jest tak wolna (pod wzgledem aut i umiejetnosci kierowcy) to po prostu zal... :/

kolejny nawiedzony.... pewnie sam byś się rozjebał na pierwszych dwóch zakrętach... A policja niby po co ma cisnąć szybciej niż ścigany ?
Zgłoś
marcin9002 2010-04-28, 8:49 1
Czym oni go gonili? Polonezem?
Zgłoś
Bart3kk 2010-04-28, 9:04
Jesteście ograniczeni?? U nas policjanci jakby zaczęli taranować te auto ,to sami by dostali po kieszeni za uszkodzenie radiowozu w pracy,to nie Ameryka, więc dlatego tak to wyglądało.
Zgłoś
u................c 2010-04-28, 9:15
lolq napisał/a:

może nikt nie zauważył, ale policja goniąc gościa sama złamała te przepisy. Wiem że policja może bo są uprzywilejowani, ale przecież oni też stwarzają niebezpieczeństwo, a im dłużej go gonią tym bardziej agresywnie jedzie potęgując zagrożenie.

Zastanawiam się czy zamiast marnować kase podatników na paliwo na pościg i na serwisowanie radiowozu po tym rajdzie, nie lepiej by było wpaść do niego z rana?
mniej więcej tak jak Gestapo ?

ja pierdolę
[facepalm]
Zgłoś
Slim700 2010-04-28, 9:34 1
lolq napisał/a:

nie lepiej by było wpaść do niego z rana?

to podaj jego numery inteligencie
Zgłoś
_................_ 2010-04-28, 10:06
Hahah w moim mieście i nie śmiać się kurwa poświecili 2 fury ( nieoznakowane ) by go zatrzymać nawet widziałem trochę pościgu.
Zgłoś
extrime 2010-04-28, 10:36
W moim mieście ??? i ja nic nie wiem??
Zgłoś
patgaw 2010-04-28, 10:37
dałna macie z tym samochodem policyjnym. przewage mocy bylo widac zdecydowanie, ale zadaniem policji jest jechac za nim a nie przednim, a pozatym za kazdym razem jak probowali go wyprzedzic to blokowal.

a policja zanim do niego dojechala to 2 razy jak idioci najgorsi pojechali, zdecydowanie najgorze dwa mantewry z tego filmiku, tam kolo jak by nie wjechal na chodnik to by czolowke mieli na zakrecie.
Zgłoś
extrime 2010-04-28, 11:22
Do nkee
Przez centrum to oni nawet nie przejechali, lizneli trochę drogi za centrum od 2:45 do 3:34, a tak to jeździli przez zadupia, między osiedlami, to nawet zrozumiałe mini cooperem lepiej na wąskich drogach zgubić ogon, niż na prostej .Małe zwinne autko z fajnym kopnięciem.Niestety dla kierowcy, policja się wykazała .(no chyba że spierdolił , a żeby nie było obciachu napisali ze złapany)
Zgłoś
p................x 2010-04-28, 12:01
@KemoT

bo każdy w Dąbrowie Górniczej popyla srebrno-czarnym mini z rozjebanym tylnym zderzakiem.
Zgłoś
Bendar 2010-04-28, 12:11
Szkoda, że nie pokazali jak go złapali

A gdyby Policja ubezpieczała radiowozy, to by była krótka piłka i po kolesiu, a tak za wszystkie szkody płacą kierowcy. Jeden koleś ze straży granicznej musiał płacić za zbitą lampę w Land-Roverze, bo podczas pościgu zbiła się o gałąź.

Dlatego wszystko wygląda jak wygląda...
ten kraj potrzebuje zmian na lepsze.

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów