18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:56
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Problem z drabiną - teraz popularne
205 punktów i 35 zarzutów za rajd przez centrum miasta
R................g • 2010-04-27, 22:15
z dzieckiem na tylnym siedzeniu

Cytat:

Sceny jak z amerykańskich filmów sensacyjnych rozegrały się na ulicach Dąbrowy Górniczej. Kierowca mini coopera przez kilkanaście minut uciekał policji swoim autem, łamiąc przy okazji niemal wszelki możliwe przepisy. Skończyło się rozbitym samochodem, 205 punktami karnymi i 35 zarzutami. Mogło być jeszcze gorzej, bo na tylnym siedzeniu pirat wiózł swoje 3-letnie dziecko... bez fotelik

źródło
Zgłoś
klema 2010-04-28, 12:12
Polska, jedyne miejsce gdzie kamera na prostej asfaltowej drodze trzęsie się bardziej jak trzęsła się na trawniku ...
Zgłoś
Lam3rZ 2010-04-28, 12:12
taaa 7 minut to ogladalem z nadzieja na ta "krakse" i dupa...

to juz mogli zrobic ci gliniarze tak jak w USA... dogonic go i od boku go stuknac by stracil panowanie

HardCore will never DIE!
Zgłoś
_................_ 2010-04-28, 12:58
Dojechały go dwie astry nieoznakowane zajechały mu z przodu a lepiej to ujmując wpierdoliły się na pełnej kurwie
Zgłoś
ziutek43 2010-04-28, 12:59
nie pozawalam zeby policjanty napierdalaly samochodem po kraweznikach za pieniadze z moich podatkow!
Zgłoś
R................x 2010-04-28, 13:06
Nie sądziłem, że na sadolu mamy też specjalistów od pościgów policyjnych, człowiek uczy się przez całe życie...
Zgłoś
Lashlo 2010-04-28, 13:11
Tu znajdziesz specjalistów od wszystkiego.
W końcu to Internet!
Zgłoś
rubik 2010-04-28, 14:53
Dajcie tu jakąś muzyczkę
Zgłoś
e................o 2010-04-28, 14:53
Scena z amerykańskiego pościgu to nie była, bo by go zepchnęli autem, ale w Polsce szkoda auta
Zgłoś
Bendar 2010-04-28, 16:03 1
rubik napisał/a:

Dajcie tu jakąś muzyczkę

proponuję motyw z Benny Hill'a

Zgłoś
Dalione 2010-04-28, 21:18
Zajebisty to był rajd pomiędzy dziurami na drodze.. Btw.. Co pirat robił w samochodzie ?
Przecież piraci na statkach pływali :/
Zgłoś
speeedySC 2010-04-28, 21:22
Hahahaha Moje miasto ; d Nie sądziłem, że DG zaistnieje na sadolu ; P Jestem pod wrażeniem ; p
Zgłoś
o................4 2010-04-28, 23:42
JA Z DąBrowy. dobrych rajdowcow mamy :
Zgłoś
Daronux 2010-04-29, 7:22
Szkoda, że on uciekał dlatego, że nie miał OC zapłaconego.
Zgłoś
mcmt 2010-04-29, 13:09 1
blessytb napisał/a:

Nie wiem czym policja go gonila, ale powiem szczerze - moje E46 320d @ 136KM idzie o niebo lepiej... Jesli u nas cala drogowka jest tak wolna (pod wzgledem aut i umiejetnosci kierowcy) to po prostu zal... :/

Musze cie zmartwic, ale twoje e46 nie pojechaloby duzo szybciej, jesli wogole szybciej;
Obiekt scigany to byl Mini;
- Mini One: 10,9s 0-100km/h
- Mini Cooper D: 9,9s 0-100km/h
- Mini Cooper: 9,1s 0-100km/h (najpopularniejszy)
- Mini Cooper S: 7,0s 0-100km/h

Twoja E46 idzie tak samo co ten Mini Cooper D, ma tez 9,9s 0-100km/h. Auto policyjne widac wyraznie, mialo znacznie wiekszy moment obrotowy co za tym idzie przyspieszenie. Mysle, ze obiekt scigany to byl Mini Cooper, poniewaz jest najpopularniejszy i nie kopcil, jak to byloby widoczne w przypadku diesla.

4.8L V8
BMW Klub Polska member
Zgłoś
s................9 2010-05-08, 10:26
do tematu jeszcze: 205 punktów karnych w ciągu niespełna 10 minut - taki wynik zanotował kierowca, uciekający przed policją ulicami Dąbrowy Górniczej. - To niechlubny rekord Polski - mówią policjanci, którzy go zatrzymali. Na dodatek 24-letni mężczyzna wiózł swoją trzyletnią córeczkę!

Mężczyzna nie zatrzymał się do kontroli i zaczął uciekać. Policjanci ruszyli w pościg. Szaleńczą jazdę 24-latka uwiecznił wideorejestrator. Rajd zakończył się zderzeniem z innym autem.

Dlaczego Krzysztof L. rzucił się do szaleńczej ucieczki? Był pijany, miał przy sobie narkotyki? Nie! Okazało się, że jedynym powodem jego wyczynu brak OC i dokumentów pojazdu...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów