Nagranie z kamery pokładowej zapierdalacza z klasy prototypów podczas kwalifikacji do 24-godzinnego wyścigu na Daytonie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Czy on pokonuje zakręty na pierwszym biegu? Pierwszy raz widzę coś takiego. Nawet jeżdżąc po torze Kielce redukuje się maksymalnie do 2.
Brzydkii napisał/a:
Czy on pokonuje zakręty na pierwszym biegu? Pierwszy raz widzę coś takiego. Nawet jeżdżąc po torze Kielce redukuje się maksymalnie do 2.
"długie" przełożenia powodują że na najwyższym biegu mu nie brakuje obrotów silnika na prostych a przez to musi zbijać do pierwszego biegu na ostrych zakrętach. to jest samochód wyścigowy i blizej mu do F1 niż do matiza na ulicach więc i jazda jest nim inna.
Człowiek czasem przejedzie trasę 600 KM po autostradzie, gdzie największe wyzwanie to zatrzymanie się przy bramkach i czuje się jakby go walcem przejechali a takie skurwole jadą 24 godziny na 3 zmiany ze średnią prędkością 240 km/h
Zawsze chciałem być kierowcą czegoś takiego dopierdalać na maksimum możliwości auta i swoich zakręty pokonywać przeciwników ale po tym co tutaj widzę, prędzej zesrał bym się po 1 okrążeniu i nie wbił 3 biegu niż zapierdalał jak Ci goście. Szacuneczek !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów