📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
a gdzie its a trap ?
zjebcik napisał/a:
Dlatego między innymi uważam Heath Ledger'a za jednego z najlepszych aktorów. Miał to coś chłopak. Szkoda że go zastrzelili, bo było by dużo więcej lepszych filmów, które zabijały by mój wieczorny czas wolny.
Przesadził z proszkami nasennymi czy innymi specyfikami.
tytuł filmu to nie /25 najlepszych scen/ tylko /25 najpopularniejszych scen/. swoją drogą większość z tych pokazanych scen to dno i wodorosty. nie wiem, czy chociaż jedną z nich wrzuciłbym do tej top 25 najlepszych/najpopularniejszych.
Cytat:
całość twórcza QT poza Django zresztą też.
pośmiane Django to akurat gorsze bękarty wojny i tyle.
SilverBlade napisał/a:
tytuł filmu to nie /25 najlepszych scen/ tylko /25 najpopularniejszych scen/. swoją drogą większość z tych pokazanych scen to dno i wodorosty. nie wiem, czy chociaż jedną z nich wrzuciłbym do tej top 25 najlepszych/najpopularniejszych.
No to się popisałeś... 25 SŁYNNYCH scen. To nie to samo, co "najpopularniejszych".
Jak ktoś mi mówi, że Człowiek z Blizna, Czas Apokalipsy, Chłopki z Ferajny itd. czyli pewnie z 15/25 scen (no bo za 300 i Supermana podziękuję) to nie filmy z których pochodzą najlepsze sceny (chuj w kolejność) w historii kina, to albo jest niedouczony i niedoinformowany, albo zgrywa typowego krytyka z filmwebu (NIC MI SIĘ NIE PODOBA, WSZYSTKO JEST CHUJOWE, CO WY WIECIE O KINIE, DAŁEM 10/10 AVENGERSOM).
Brakuje trochę klasyki jak filmy Hitchcocka czy Ben Hur. Z większością się zgadzam.
Brakuje trochę klasyki jak filmy Hitchcocka czy Ben Hur. Z większością się zgadzam.
zylasty napisał/a:
O widzisz, Blade Runner, dobry film.
A tak na marginesie, przejebanie hipnotyzujący masz awatar kolego.
Mi osobiście bardzo brakuje sceny rozpoczynającej Ojca chrzestnego:)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów