Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tak scena za tysiące dolarów... Wcale teraz nie robi się wybuchów komputerowo, tylko dalej wszystko wysadza analogowo... Chyba za dużo TVN-u.
Taka ciekawostka, scena z Batmana, jak Joker wysadza szpital, była improwizowana, wg scenariusza Joker miał wsiąść do autobusu kiedy w tle są wybuchy, potem przerwa w wybuchach, autobus odjeżdża, i znów wybuchy. Heath Ledger zrobił to po swojemu, tak jak widzimy na filmie, reżyser pewnie zestresowany krzyczał "co ty odpierdalasz, zjebiesz scenę za tysiące dollarów, wsiadaj kurwa!", ale jak widać wyszło zajebiście.
Dlatego między innymi uważam Heath Ledger'a za jednego z najlepszych aktorów. Miał to coś chłopak. Szkoda że go zastrzelili, bo było by dużo więcej lepszych filmów, które zabijały by mój wieczorny czas wolny.
1. Siedem
2. Lśnienie
3. Lot nad kukułczym gniazdem.
4. Gwiezdne Wojny
5. Pluton
Na szóstym exe quo T-800 i Neo.
Reszta to dno. Reszta reszty to dno i wodorosty.
Następnie jest Pulp fiction i inne gnioty kategorii Z.
Dlatego między innymi uważam Heath Ledger'a za jednego z najlepszych aktorów. Miał to coś chłopak. Szkoda że go zastrzelili, bo było by dużo więcej lepszych filmów, które zabijały by mój wieczorny czas wolny.
bardzo lubię Heatha za jego warsztat, ale że go zastrzelili, to nie wiedziałem...
Z tych zaprezentowanych, imho:
1. Siedem
2. Lśnienie
3. Lot nad kukułczym gniazdem.
4. Gwiezdne Wojny
5. Pluton
Na szóstym exe quo T-800 i Neo.
Reszta to dno. Reszta reszty to dno i wodorosty.
Następnie jest Pulp fiction i inne gnioty kategorii Z.
Taki z Ciebie krytyk filmowy i znawca a nie znalazłeś "tego czegoś" w Pulp Fiction? I ty masz czelność się na temat filmów wypowiadać?
Ale niech Ci będzie, na temat "gustów" się nie dyskutuje.
bardzo lubię Heatha za jego warsztat, ale że go zastrzelili, to nie wiedziałem...
Cyt. z wiki:
Według nowojorskiego zespołu medycyny sądowej aktor zmarł na skutek stopniowego gromadzenia się w organizmie mieszanki sześciu leków na receptę, które przyjmował, co doprowadziło do zatrucia organizmu, zapaści i śmierci.
więc nie wiem gdzie to "zastrzelenie"..
Taki z Ciebie krytyk filmowy i znawca a nie znalazłeś "tego czegoś" w Pulp Fiction? I ty masz czelność się na temat filmów wypowiadać?
Ale niech Ci będzie, na temat "gustów" się nie dyskutuje.
Cyt. z wiki:
Według nowojorskiego zespołu medycyny sądowej aktor zmarł na skutek stopniowego gromadzenia się w organizmie mieszanki sześciu leków na receptę, które przyjmował, co doprowadziło do zatrucia organizmu, zapaści i śmierci.
więc nie wiem gdzie to "zastrzelenie"..
Dzięki za sprostowanie, słuchy mnie doszły ze go zastrzelili na planie filmu, więc wybaczcie.
Dzięki za sprostowanie, słuchy mnie doszły ze go zastrzelili na planie filmu, więc wybaczcie.
syn Bruca Lee został zastrzelony na planie w filmie Kruk
oto on:
Tak, to syn TEGO Bruca Lee.
co do sceny z plutonu , parodią była scena z jaja w tropikach naliczyłem 23 trafienia i przeżył
no i scarface fakt że scena z granatnikiem spoko lepsza jest jak wpada do fontanny "świat jest twój"
up ja dalej nie wiem jak można popierdolić ślepaki z ostrą..
chociaż Star Wars'y też spox
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów