18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
_................_ 2016-03-06, 19:44 2
w sam raz piję 3 piwko to wyczucie czasu, pełen relax
Zgłoś
~DMT 2016-03-06, 20:24 43
Dla fazy, zawsze browar. Nieszablonowy podróżnik. Trzymam kciuki, żeby mu łba nie ujebali...

Q L I M A X
Zgłoś
D................z 2016-03-06, 20:32 2
I jak go nie lubić
Zgłoś
G................D 2016-03-06, 20:49 1
o przynajmniej wpierdolu od miejscowych nie dostanie ...
Zgłoś
amaimon 2016-03-06, 22:19
muszę w końcu oglądnąć chociaż jeden odcinek. Zazwyczaj jak widzę 'na fazie' to od razu daję browara... stare przyzwyczajenia

Alcohol - Life's Lubricant
Zgłoś
kapitag 2016-03-06, 22:20
jak można to oglądać, do pięt nie dorównuje Paterowi
Zgłoś
Bansiarz 2016-03-06, 22:28 23
kapitag, to są dwie różne osoby, dwa różne charaktery. Pater jest po studiach i co prawda w jego materiałach jest więcej historii i sensu. Zaś Fazowski to taka odskocznia od Miszy, robi swoje i jest sobą, a że rzuci kurwą czasami to akurat do niego pasuje. Oglądam materiały dwóch chłopaków i nie narzekam na żadnego z nich.

Jednak jak to mówią, nie wszystkim da się dogodzić. Jedni będą narzekać na Patera, bo nudno, bo się sprzedał bo przepił kanał itp. itd. Drudzy na Fazę bo prostak, cham, gada bez sensu i chuj wie co jeszcze.
Zgłoś
acassis 2016-03-06, 22:29
Kolejny odcinek na propsie! Pozytywny koleś
Zgłoś
bystrymic 2016-03-06, 22:38 6
Chuj z nim ale 206 w sedanie? 1:53

.....
Zgłoś
_Azazel 2016-03-06, 23:58 1
Co tak późno na sadolu? Zdążyłem na yt obejrzeć wiec nie ma piwa
Zgłoś
Kislowy_wampir 2016-03-07, 0:19
widać że mu się pojebało jak gada o ruchaniu, skoro każdy może robić co chce to co powie na to jak ktoś go zechce okraść

Człowieka można zabić, ideę nie.
Zgłoś
kama91 2016-03-07, 5:23 1
Czasem na fazie włączał się nam "szwędacz", ale ten gość przeholował.
Zgłoś
t................g 2016-03-07, 5:55
Kurwa, ale żeby gdzieś spać po przystankach, myć się w kiblu na stacji i wpierdalać surowe marchewki to przesada wg mnie.
Zgłoś
Widney 2016-03-07, 8:45
"Mam dwa kilo marchewek a nie mam telefonu"
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów