📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
w sam raz piję 3 piwko to wyczucie czasu, pełen relax
Dla fazy, zawsze browar. Nieszablonowy podróżnik. Trzymam kciuki, żeby mu łba nie ujebali...
muszę w końcu oglądnąć chociaż jeden odcinek. Zazwyczaj jak widzę 'na fazie' to od razu daję browara... stare przyzwyczajenia
kapitag, to są dwie różne osoby, dwa różne charaktery. Pater jest po studiach i co prawda w jego materiałach jest więcej historii i sensu. Zaś Fazowski to taka odskocznia od Miszy, robi swoje i jest sobą, a że rzuci kurwą czasami to akurat do niego pasuje. Oglądam materiały dwóch chłopaków i nie narzekam na żadnego z nich.
Jednak jak to mówią, nie wszystkim da się dogodzić. Jedni będą narzekać na Patera, bo nudno, bo się sprzedał bo przepił kanał itp. itd. Drudzy na Fazę bo prostak, cham, gada bez sensu i chuj wie co jeszcze.
Jednak jak to mówią, nie wszystkim da się dogodzić. Jedni będą narzekać na Patera, bo nudno, bo się sprzedał bo przepił kanał itp. itd. Drudzy na Fazę bo prostak, cham, gada bez sensu i chuj wie co jeszcze.
widać że mu się pojebało jak gada o ruchaniu, skoro każdy może robić co chce to co powie na to jak ktoś go zechce okraść
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów