Głupota , forma do wtryskarki zawieszona na dwa pasy po przeciwnej stronie ( zamiast na 4) na szybko forma bez zabezpieczeń zsiadłem z widłaka i chciałem ją lekko przechylić by pasowała do kolumn wtryskarki i wjechać niestety za mocno ją pociągnąłem i zrobiła wywrotkę ale na mnie 7 palców zmiażdżonych połamanych z przemieszczeniem ścięgna delikatnie mówiąc 'zepsute' wszystkie ruchy do nauczenia od nowa
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
Nie ma szybszego i skuteczniejszego sposobu żeby się nauczyć, że pod 250 kilo żelastwa nie pcha się paluszków bo będzie kosi-kosi łapci
forza nostra legge
Czyli można powiedzieć że specjalnie z siebie kalekę zrobiłeś
Ciekawy jestem czy było jakieś odszkodowanie
Pokaż FuckYou.
r061071 napisał/a:
I w nosku paluszkiem szybko nie pogrzebiesz
W nosku jak w nosku , ale weź teraz sobie podetrzyj dupe.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów