18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19
27-latek w BMW
freaky • 2023-08-31, 13:28
Kierujący BMW 27- latek wjechał na przejście dla pieszych na czerwonym świetle. Rozpędzone auto wjechało w kobietę i dziecko.
22 - latka oraz jej 3 - letni syn trafili do szpitala, zaś sprawca został zatrzymany przez puławską policję. Za spowodowanie wypadku z ciężkielmi obrażenia ciała grozi mu kara pozbawienia wolności od 6 miesięcy do 8 lat.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
avix213 2023-08-31, 17:05 3
0dbytBiskupa napisał/a:

Bo im Morawiecki powiedział, że są bezpieczni od kiedy dzięki PiS mają pierwszeństwo na pasach. Za Tuska piesi bali się wejść na przejście, dlatego ginęło ich mniej.

ale brednie, w kwestii świateł czerwonego i zielonego nic się nie zmieniło od 50 lat, rozumiem że nie zauważyłeś że tam są sygnalizatory? okulista hello
Zgłoś
darek1234 2023-08-31, 17:26 3
avix213 napisał/a:

ale brednie, w kwestii świateł czerwonego i zielonego nic się nie zmieniło od 50 lat, rozumiem że nie zauważyłeś że tam są sygnalizatory? okulista hello

Mylisz się w części, to właśnie komendant główny policji i przedstawiciele debilowatego PiS trąbili, że pieszy ma pierwszeństwo na przejściu i tym samym pieszy poczuł się bezpiecznie niezależnie od warunków. Inna sprawa, że baby są bezmyślne co tu widać wyraźnie. Idziesz chodnikiem a "ona" idzie naprzeciw ciebie, odsuwasz się, a ona również i zwala się na człowieka patrząc na niego. Chuj wie co one mają w mózgu
Zgłoś
0dbytBiskupa 2023-08-31, 17:38 3
avix213 napisał/a:

Owszem, zauważyłem, ale nie mogłem się powstrzymać żeby nie dojebać PiSiakom za debilną zmianę przepisów, którą odtrąbili jako wielki sukces. Tymczasem, wg policji liczba wypadków śmiertelnych na pasach wzrosła. Ale za to liczba wypadków z winy pieszego spadła do zera, bo wg. nowych przepisów winny jest zawsze kierowca. Nawet jak pieszy to samobójca, który rzucił ci się pod koła celowo. Więc jednak sukces!
Zgłoś
PiesKracy 2023-08-31, 17:38 1
trambulator napisał/a:

Ci, którzy choć raz przeglądali sadistica, zdecydowanie rozglądają się zawsze i wszędzie

ja tam nawet kółko od flexa najpierw rozpędzam na maxa trzymając go nie na osi mojego ciała :d i dopiero lece z robotą na przejściu oglądam sie 10 razy, nawet jak mam zielone na skrzyżowaniu to też patrzę zryty łeb, ale dłużej pożyje. O dziwo moja baba ma podobne nawyki a sadolka nigdy nie widziała
Zgłoś
Ferret91 2023-08-31, 17:42 3
Dlatego ja jednak ufam sobie najbardziej i zawsze się rozglądam zanim wlezę na pasy. Nie ważne,że mam zielone.
Też jestem kierowcą i staram się myśleć za pieszych również
Zgłoś
N................5 2023-08-31, 17:49
trambulator napisał/a:

Ci, którzy choć raz przeglądali sadistica, zdecydowanie rozglądają się zawsze i wszędzie

Ja zawsze się rozglądam (no chyba że jestem roztargniony to zdarzy się że nie spojrzę) ale ze względy na bezpieczeństwo a nie przez filmiki na tym portalu.
Zgłoś
KremufkowyPotwor 2023-08-31, 17:52 2
Seligos napisał/a:

6 miesięcy do 8 lat? Dla młodych debili w BMW powinna być oddzielne zestawy kar. Za taką akcję powinna być dycha minimum a jak dziecko doznaje jakiegoś kalectwa to nawet ćwiara. I nie na dupsku w celi, tylko lata zapierdalania za darmo (czy praca sensowna czy bezsensowna - może nawet przekładać kamienie z kupki na kupkę, ale każdego dnia po 8 godzin).

Tych od BMW to powinni od razu do komur gazowych wsadzać jak tylko pójdą do urzędu przerejestrować swoje auto
Zgłoś
tigerqaz 2023-08-31, 18:18 1
freaky napisał/a:

Za spowodowanie wypadku z ciężkielmi obrażenia ciała grozi mu kara pozbawienia wolności od 6 miesięcy do 8 lat.

Szkoda, że nie miał przy sobie z 0.5 grama marychy, dostałby dodatkowe 10 lat
Ja pierdolę w jakim my kraju żyjemy, za trawę możesz dostać w chuj a za takie wypadki od 6 miesięcy do 8 lat

Roger Waters napisał/a:

...nigdy nie zrozumiem dlaczego ludzie nie rozglądają się przed wejściem na przejście dla pieszych

Ależ oni się rozglądają, tylko zazwyczaj w drugą stronę, niż może nadjechać auto
Zgłoś
0dbytBiskupa 2023-08-31, 18:44
tigerqaz napisał/a:

Szkoda, że nie miał przy sobie z 0.5 grama marychy, dostałby dodatkowe 10 lat
Ja pierdolę w jakim my kraju żyjemy, za trawę możesz dostać w chuj a za takie wypadki od 6 miesięcy do 8 lat

Już od wielu lat posiadanie małej ilości na własny użytek nie jest karane, zliberalizowali prawo jeszcze za Tuska.
Co innego, jakby prowadził pod wpływem.
Zgłoś
D................a 2023-08-31, 18:49 1
Seligos napisał/a:

6 miesięcy do 8 lat? Dla młodych debili w BMW powinna być oddzielne zestawy kar. Za taką akcję powinna być dycha minimum a jak dziecko doznaje jakiegoś kalectwa to nawet ćwiara. I nie na dupsku w celi, tylko lata zapierdalania za darmo (czy praca sensowna czy bezsensowna - może nawet przekładać kamienie z kupki na kupkę, ale każdego dnia po 8 godzin).

Nie zesraj się.

Pojebane jest to że strona którą zawsze przegra w zderzeniu z samochodem dostała pierwszeństwo. Chuj mnie obchodzi czy mam pierwszeństwo, moje życie ważniejsze niż ich prawo. Stoję i czekam aż będzie bezpiecznie. A teraz mogą się cieszyć bo przecież mieli pierwszeństwo
Zgłoś
royal86 2023-08-31, 19:50 2
Ja naprawdę w dupie mam czy mam zielone swiatło, zawsze sie rozglądam ze szeczgólnym zachowaniem zasady większego- ciężarówki, tramwaje, tiry zawsze mają rację )) Po prostu każdemu sie moze zdarzyć zaćmienie mózgu i moment nieuwagi - wiec mając to na uwadze i święte nauki sadistica cenię i dbam o swoje życie stawiając prawo na miejscu drugorzędnym. Swoją żonę też nauczyłem zawsze bezwzględnego rozglądania się
Zgłoś
Belweder 2023-08-31, 19:54
A mi się podoba. Zjeb z BMW ma przejebane i głupia dziunia i bombelek z jej genami i brakiem myślenia też. Szczęśliwe zakończenie i nauczka dla obu stron.
Zgłoś
Seligos 2023-08-31, 20:18 1
motylekwbrzuchu napisał/a:

Dobra, już się tam czasem nie posraj.
Raz na jakiś czas trzeba przypomnieć tym otępiałym kurwom, że po jezdni jeżdżą auta i że pierwszeństwo dla karaluchów, to wymysł starego durnia, który w życiu nie prowadził auta.

Absolutnie nie twierdzę że piesi nie muszą myśleć (szczególnie ludzie z telefonami przy nosie) kiedy wchodzą na przejście, ale już kilkanaście lat jeżdżę po drogach w Polsce i niestety ale miażdżąca przewaga debili na drogach to kierowcy BMW. I jasne że debil to i w małym fiacie coś odwali, ale z jakiegoś powodu jazda bez kierunkowskazów, piłowanie do najbliższych świateł ( chuj że odstęp 200m ale do 120km/h to trzeba dobić), agresywne wyprzedzanie, palenie bączków na rondach, parkingach, skrzyżowaniach to najczęściej zachowania kierowców tej marki. I najczęściej jakieś szczyle.

A tak przy okazji : raz na jakiś czas trzeba pierdolnąć kobietę z dzieckiem przy niedozwolonej prędkości na przejściu dla pieszych żeby "przypomnieć" o tym że nie są sami ? serio ? Już rozumiem typów którzy "budzą" pieszych jak dojebią ALS-em ale to przynajmniej nie powoduje konsekwencji prawnych i czyjegoś kalectwa.
Zgłoś
p................k 2023-08-31, 20:48
Tak myślałem, że jak mediana ceny E60 zjedzie do 20 koła to zaczną się cyrki.
Zgłoś
antychryst333 2023-08-31, 22:11
a kierował Polak czy Czeczen przebrany za banderowca
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem