to pojechali
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pilot się zesrał ale swoją drogą jak by wylądowali na dachu było by więcej atrakcji
Zaczęło pikać, bo nie można odpinać pasów podczas płynięcia auta
zombiak85, Miałeś kiedyś w życiu wypadek? Nie licząc tego, że wyjebałeś się na rowerze i twoich narodzin? Może gdybyś miał to nie pierdoliłbyś głupot i wiedział jaki to szok i ogólna kurwa dezorientacja, cioto
Dla nich pewnie to bardziej "codzienna" sytuacja, ale jak widać i tak ciężko się opanować w takiej chwili.
Dla nich pewnie to bardziej "codzienna" sytuacja, ale jak widać i tak ciężko się opanować w takiej chwili.
@~A.J.K.S
Przecież dla nich to jest normalna sytuacja, taki kierwoca co jakiś czas leży w rowie. W histerie nie wpadli, nie przesadzajcie
Przecież dla nich to jest normalna sytuacja, taki kierwoca co jakiś czas leży w rowie. W histerie nie wpadli, nie przesadzajcie
zombiak85,
Skąd pilot miał wiedzieć do jak głębokiej rzeki wpadli? Mogła mieć metr, a mogła mieć i 10. Dla kogoś kto nie umie pływać taka sytuacja jest wyjątkowo stresująca.
A tobie, ćwierćinteligencie, kutas w usta. Chciałbym Cię widzieć na prawym fotelu na os-ie. Wtedy by było jasne kto potrzebuje pływaczków, a kto pampersa, błaźnie.
Skąd pilot miał wiedzieć do jak głębokiej rzeki wpadli? Mogła mieć metr, a mogła mieć i 10. Dla kogoś kto nie umie pływać taka sytuacja jest wyjątkowo stresująca.
A tobie, ćwierćinteligencie, kutas w usta. Chciałbym Cię widzieć na prawym fotelu na os-ie. Wtedy by było jasne kto potrzebuje pływaczków, a kto pampersa, błaźnie.
hejcior napisał/a:
zombiak85,
Człowieku, toć nawet Wisła nie ma 10. Oni osiedli w jakimś nie przymierzając przydrożnym rowie melioracyjnym Trzeba w sumie być dziwnym, żeby jako dorosły człowiek nie umieć pływać.
"Gdzie płyniemy?"
1:42
notesu nie mieli ze notatki na hełmofonie?
Też nie u miem pływac przez cały film ani trochę się nie bałem.
1:42
notesu nie mieli ze notatki na hełmofonie?
Też nie u miem pływac przez cały film ani trochę się nie bałem.
wystarczy jakby miała 2,5m (a tyle moga mieć byle rzeczki w pewnych miejscach) i juz by sie mogli potopic.
zwlaszcza w pelnym kombinezonie, z butami itp.
zwlaszcza w pelnym kombinezonie, z butami itp.
Prawy 5, lewy 3, 90 , 360 na rzekę, lecimy z nurtem, finish
@thqpo
Równie dobrze można powiedzieć że dziwnym jest że dorosły człowiek boi się wysokości, a wystarczy że zjedziesz temat w dół i zobaczysz ilu się osrało, więc nie pierdol mi tu że coś jest dziwne.
Równie dobrze można powiedzieć że dziwnym jest że dorosły człowiek boi się wysokości, a wystarczy że zjedziesz temat w dół i zobaczysz ilu się osrało, więc nie pierdol mi tu że coś jest dziwne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów