📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pierdolę to, nie będę kreatywny. Ruchałbym.
Dolaczam sie do pytania
Rozumiem że po czwartej poradzie należy to wyłączyć...?
tysiąc dwieście siedemdziesiąt szesć dwie dziurki w nosie skończylo sie nie wiem co dalej pisa ja piedole free writing po co ala ma kota tusk ma tole dwadziescia siedem gdybym mial gitare ciwicze kreatywnosc bateria się naładowała za cztery minuty kończę miałem uczyć się do badań operacyjnych będziesz miał swój kreatywny komentarz chuju trzeba wsadzić naczynia do zmywarki miecz na plecach się nie opłaca kurwa zatrzymałem się ciekawe czy dostanę bana za ten komentarz miałem na myśli warna która to była zasada z tym free writingiem? brakuje mi magnezu i muszę strzelić kloca ale burdel w pokoju ja jebie dwadzieścia osiem jeszcze dwie minuty zachowuje się jakbym był chory psychicznie oni chyba też tak pisza bez sensu i ruszają się przy tym w fotelu jakby mieli kija w dupie o juz chyba koniec a nie to tylko zegarek pika a ja miałem patrzeć na ten windowsowy jeszcze minuta ciekawe to jest piszę od niecałych pięciu minut i najebałem ogromny komentarz a na wikipedii polecają 15 o już koniec
[edit] chyba robię to źle
[edit] chyba robię to źle
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów