📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Statystyki
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Takich to podziwiam..."
" Panie Władzo, ma pan rację, niestety zdarzyło mi się przekroczyć prędkość.
Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem
innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo. Ale jechałem szybko, gdyż ...
lubię zapierdalać "
Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem
innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo. Ale jechałem szybko, gdyż ...
lubię zapierdalać "
on przejechał koło nich? Bo w ogóle nie widać na klatkach żeby nawet smuga mignęła :O
nagrywany kamerą 1000 klatek na sekundą i tak był by jedynie czarną smugą na tle nie wiedzących co jest grane policjantów xD
Może on był niewidzialny?
Trzeba zapierdalać.
Chciałbym się teraz cieszyć gdyby ten filmik był robiony w Polsce gdzie każdy miś z drogówki jedyną rzeczą którą by zrobił jest bardzo popularne jak na te czasu przystało oraz wszechobecne jak Radio Maryja słowo "O KURWA" !
pewnie miał więcej bo niektóre liczniki dochodzą do 299 i koniec, a obroty rosną dalej
może chcieli numery spisać ?
Jeżeli się nie mylę była to R1 choć nie jestem pewny
a koleś musiał mieć nieźle w baniaku nasrane śmigając tak szybko
a koleś musiał mieć nieźle w baniaku nasrane śmigając tak szybko
sądząc, iż, nagranie kamerą "cyfrową" o rozdzielczości co najmniej 800 tyś pikseli na HD to nie wygląda, kamera taka kręciła z prędkością 24-25 klatek na sekundę, następnie biorąc pod uwagę zbliżenie na policjantów i odległość miedzy obrazem widzialnym od lewej do prawej można mniej więcej przyjąć iż było to ok 5 metrów - co daje nam przy 25 klatkach na sekundę kamery i 299 km/h motoru oraz obrazu widzialnego ----5m----, motor musiał by być widziany na co najmniej 5 klatkach w całej okazałości w przeciwnym wypadku to co widzimy na filmie, motor musiał by pędzić co najmniej 960km/h by by niewidzialny dla przeciętnej kamery.
pozdrawia Jamie Hyneman - "pogromcy mitów"
pozdrawia Jamie Hyneman - "pogromcy mitów"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów