Stwierdzam, że lepsze niż gymkhana bo auto RWD, większe umiejętności kierowcy, lepiej nakręcone i nie było 100 prób przed każdym ujęciem, co widać po śladach opon na asfalcie. Kierowca to Vaughn Gittin Jr.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nomek napisał/a:
Przejrzałem i nic nadzwyczaj zaskakującego tam nie ma.
Życzę im jak najlepiej i trzymam kciuki. Pzdr
No, skoro dla Ciebie nic zaskakującego/nadzwyczajnego (a może po prostu tak musi być) nie ma w tym że polacy są lepsi od japończyków to spoko
Cytat:
EN: The final results for the final round of King of Europe Series - Dragster - Drift - Time Attack are:
1st Place: Marcin Carzasty, STW Team, S14 1JZ, Poland
2nd Place: Daigo Saito, WISESQUARE Team, Chaser 2JZ, Japan
3rd Place : Adam Kerenyi, DOTZ TUNING WHEELS Drift Team, BMW E36 M5 Compressor, Hungary
Tak samo Trela który ostatnio rozjebał wszystkich w irlandi o ile dobrze pamiętam.
Co do filmiku jeszcze, gościu jest w usa zdobył tytuł mistrza driftu więc co tu porównywać go do blocka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów