Stwierdzam, że lepsze niż gymkhana bo auto RWD, większe umiejętności kierowcy, lepiej nakręcone i nie było 100 prób przed każdym ujęciem, co widać po śladach opon na asfalcie. Kierowca to Vaughn Gittin Jr.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
2:22 - oglądam po raz 43 i nadal nie mogę uwierzyć w to, że kierowca:
a) nie urwał lusterka
b) nawet ryski na lakierze drugiego samochodu nie zostawił.
jestem pod kurewsko wielkim wrażeniem umiejętności kolesia.
a) nie urwał lusterka
b) nawet ryski na lakierze drugiego samochodu nie zostawił.
jestem pod kurewsko wielkim wrażeniem umiejętności kolesia.
w 2:22 to wygląda jakby karoseria była plastikowa, co jest bardzo możliwe i właśnie dlatego nie zostawil żadnej ryski..
dokładnie. konstrukcja tego wozu jest metalowa (podłużnice, progi, podloga, słupki), a wszystko z zewnatrz to plastikowy body kit - redukcja masy...
lepsze to niz gymkhana przede wszystkim dlatego ze to mustang a nie jakiś focus czy coś.
pkh napisał/a:
kiedyś subaru, ostatnio fiestalepsze to niz gymkhana przede wszystkim dlatego ze to mustang a nie jakiś focus czy coś.
lepsze niz gymkhana bo Block jest kierowcą rajdowym, jak ktoś oglądał X-games rallycross 2012 to widział jak Ken obijał sie o bandy a Vaughn jeździ w drifcie wiec co sie dziwić jego umiejętnością.
SQT napisał/a:
ten faktycznie ma chujową, ale ogólnie full cap to fajne czapkiBlock kierowcą rajdowym
Poza tym dlaczego hamerykańce mają zawsze takie chujowe czapeczki ?
SQT napisał/a:
Block kierowcą rajdowym
Co za głąb...
z wiki:
Cytat:
Ken Block (born November 21, 1967, in Long Beach, California)[2] is a professional rally driver with the Monster World Rally Team
To że słabo mu idzie w WRC to nie znaczy że nie może być kierowcą rajdowym którym jest i w USA jednym z najlepszych, na ostatnich x-games przegrał tylko z niekwestionowanym mistrzem S.Loeb'em.
SQT napisał/a:
Block kierowcą rajdowym
Poza tym dlaczego hamerykańce mają zawsze takie chujowe czapeczki ?
No bo block jest kierowcą rajdowym, na gymkhanie ćwiczy swoje umiejetności i przy okazji dobrze się bawi.
Gdzie tam są jakieś nadzwyczajne umiejętności?
Drifterzy z polskiej sceny też by ogarnęli taki filmik.
Drifterzy z polskiej sceny też by ogarnęli taki filmik.
seba1415 napisał/a:
Co za głąb...
sam jetes głąb
professional rally driver - profesjonalny kierowca rajdowy
Jazzek napisał/a:
sam jetes głąb
professional rally driver - profesjonalny kierowca rajdowy
I robimy piramidkę.
Ty jesteś głąb bo nie zrozumiałeś przesłania osoby którą cytujesz.
A co do tematu, to fajnie tak usłyszeć tego mustanga do odcinki, jak to się człowiek nasłuchał w tych Forzach czy innych nfs'ach
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów