📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Nie widzicie, że jeb... biała szmata wystawiła łokieć i ma w ch.. że 3 inne kobiety weszły? ten rasizm Wam zmienił wam mózg w sraczkę, białasy pier.....
Arturroant napisał/a:
Nie widzicie, że jeb... biała szmata wystawiła łokieć i ma w ch.. że 3 inne kobiety weszły? ten rasizm Wam zmienił wam mózg w sraczkę, białasy pier.....
moim zdaniem ona trzymała torebkę, żeby jej te czarne kurwy nie okradły, ty zjebany geju
Wy naprawdę nie widzicie, że ten Ja-ah-qu-ub-el to zwykły troll albo skończony idiota? Nie wierzę, że istnieją ludzie, którzy posiadają taki światopogląd, a na każdy argument odpowiadają w stylu "bla bla bla, mam rację, stul pysk zjebany geju". Na szczęście zaraz przyjdzie jakiś mod, wlepi mu kolejnego warna i może chłopak trochę ochłonie w rzeczywistym świecie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów