📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:57
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Wszystkich nas to czeka. 100 lat temu biali stanowili 70% ludności świata, dzisiaj 7%. Mimo to środowiska lewackie dalej atakują białych, zwłaszcza chrześcijan. Tak będzie i tym razem, zaraz znajdzie się jakiś gej, który stwierdzi, że to wina tej białej kobiety, na pewno była rasistką, jak pozostałe 490 milionów białych ludzi, którzy gnębią 6,5 miliarda kolorowych a wynikiem tego jest tylko to, że to nas ubywa Szkoda gadać. I tak za góra 50 lat wszyscy skończymy z poderżniętymi gardłami w imię allaha
Nie jestem rasistką - niech sobie czarni żyją. Z dala ode mnie. W Afryce. Z AIDS. Żywcem zjadani przez muchy.
Przypomnial mi sie ten filmik co kilka czarnych samic tego gatunku zaatakowalo biala dziewczyne w autobusie bo miala bialego iphona a nie czarnego.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Poczytałem Twoje komentarze i już Cię ubóstwiam. Przeboleję nawet to, że z dużą dozą prawdopodobieństwa taszczysz w gaciach kawał solidnego kutasa
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Pewnie puściła bąka:)
gadasz jak potłuczony. Mieszasz jazdę autobusem z pieczeniem ciasta. Co rozumiesz pod pojęciem "środowiska lewackie"? O jakich atakach na białych ludzi, a "zwłaszcza chrześcijan" piszesz? Co ma napaść trzech idiotek na kobietę do geja komentującego filmik?
Wyglądasz mi na człowieka, który z maską na twarzy i swastyką na ramieniu krzyczy, że jest patriotą.
gadasz jak potłuczony. Mieszasz jazdę autobusem z pieczeniem ciasta. Co rozumiesz pod pojęciem "środowiska lewackie"? O jakich atakach na białych ludzi, a "zwłaszcza chrześcijan" piszesz? Co ma napaść trzech idiotek na kobietę do geja komentującego filmik?
Wyglądasz mi na człowieka, który z maską na twarzy i swastyką na ramieniu krzyczy, że jest patriotą.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów