18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:57
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
ostatni 2013-01-25, 2:08 104
Wszystkich nas to czeka. 100 lat temu biali stanowili 70% ludności świata, dzisiaj 7%. Mimo to środowiska lewackie dalej atakują białych, zwłaszcza chrześcijan. Tak będzie i tym razem, zaraz znajdzie się jakiś gej, który stwierdzi, że to wina tej białej kobiety, na pewno była rasistką, jak pozostałe 490 milionów białych ludzi, którzy gnębią 6,5 miliarda kolorowych a wynikiem tego jest tylko to, że to nas ubywa Szkoda gadać. I tak za góra 50 lat wszyscy skończymy z poderżniętymi gardłami w imię allaha
Zgłoś
nurgle 2013-01-25, 2:44 2
to z zazdrości
Zgłoś
pkh 2013-01-25, 2:53 1
Widzieliście kiedyś telefon w windzie???
Zgłoś
szarri 2013-01-25, 3:28 60
Nie jestem rasistką - niech sobie czarni żyją. Z dala ode mnie. W Afryce. Z AIDS. Żywcem zjadani przez muchy.
Zgłoś
Pastel 2013-01-25, 3:38 5
Pewnie wyczuły banany w torebce tej białej.
Zgłoś
giboN31 2013-01-25, 3:46 6
Może winda była tylko dla czarnych?
Zgłoś
~Velture 2013-01-25, 4:12 3
Przypomnial mi sie ten filmik co kilka czarnych samic tego gatunku zaatakowalo biala dziewczyne w autobusie bo miala bialego iphona a nie czarnego.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
androgenius 2013-01-25, 7:13 24
szarri napisał/a:

Nie jestem rasistką - niech sobie czarni żyją. Z dala ode mnie. W Afryce. Z AIDS. Żywcem zjadani przez muchy.

Poczytałem Twoje komentarze i już Cię ubóstwiam. Przeboleję nawet to, że z dużą dozą prawdopodobieństwa taszczysz w gaciach kawał solidnego kutasa

Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Zgłoś
omgłomatkobosko 2013-01-25, 7:46 2
Pewnie puściła bąka:)

Pić, jebać nie żałować. Bieda musi pofolgować
Zgłoś
pisage 2013-01-25, 9:59 5
@Ja-ah-qu-ub-el
gadasz jak potłuczony. Mieszasz jazdę autobusem z pieczeniem ciasta. Co rozumiesz pod pojęciem "środowiska lewackie"? O jakich atakach na białych ludzi, a "zwłaszcza chrześcijan" piszesz? Co ma napaść trzech idiotek na kobietę do geja komentującego filmik?
Wyglądasz mi na człowieka, który z maską na twarzy i swastyką na ramieniu krzyczy, że jest patriotą.

Jeżeli na samym początku idea nie wydaje się absurdalna, nie ma dla niej żadnej nadziei. - Albert Einstein
Zgłoś
tepad.no 2013-01-25, 10:08
throw the bananaaaaaa!
Zgłoś
pijecia 2013-01-25, 10:25
Ta klatka tylko dla małp jest i stąd ta walka o terytorium:)
Zgłoś
Kamilarz 2013-01-25, 10:41 3
Co za paskudny gatunek gównoskórych
Zgłoś
Arqan 2013-01-25, 11:05 1
Może ta biała spytała która jest za pół ceny bo trzeba ogarnąć ogród
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów