18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 43 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Damain 2011-06-02, 21:09 13
Z tego co widzę, to nie koleżankę.
Zgłoś
Vicious 2011-06-02, 21:11
Damain,
kurtuazyjnie ją tak nazwałem
Zgłoś
adik799 2011-06-02, 21:16
Wg mnie to 3 "koleżanki" ją pobiły. Więc trochę zjebałeś nazwę...
Zgłoś
yanosth 2011-06-02, 21:38
Gdzie są wypadki na hardzie ?

[ Komentarz dodany przez: angel: 2011-06-02, 21:57 ]
tutaj:
sadistic.pl/proponowane-zmiany-w-hardzie-vt80028,30.htmcomments
Zgłoś
Robster 2011-06-02, 21:42 50
Nie ogarniam, po prostu nie ogarniam. Nigdy pod kloszem nie żyłem, ale katowanie w tym wieku powinni karać obcinaniem rąk, życie byłoby dużo prostsze.
I niech nikt nie pierdoli, że zasłużyła, bo patrząc na to że się nawet nie broniła, ciężko mi uwierzyć, że potrafiłaby komuś dopiec na tyle, żeby taki wpierdal zebrać.
Zgłoś
Łysy OMG 2011-06-02, 21:52 10
Dokładnie, jak ktoś w takim wieku takie rzeczy robi to to juz nawet patologia nie jest, profilaktycznie powinni takimi dziecmi glebe użyźniać
Zgłoś
j................o 2011-06-02, 22:01 4
dobrze jej tak, pewnie im psa wpier....la
Zgłoś
progosu 2011-06-02, 22:02 5
glupoty gadacie, gdyby nie one nie byloby takich zajebistych filmikow, pseudosadysci...
Zgłoś
~Beniu_Beniu 2011-06-02, 22:12
Jak to o co?? O Bukkake! Pojebane kitajce!
Zgłoś
calvo 2011-06-02, 22:26 2
jedna plomba zeby padla i by stykalo, po co tak sie nad czlowiekiem wyzywac ...
Zgłoś
A................N 2011-06-02, 22:29
A to rozczochraniec jeden Mogły ją wydmuchać gumowym zenonem jeszcze.
Zgłoś
Fakerę 2011-06-02, 22:42 4
Wiekszość z was to śmieszy, ale co by było gdyby ktoś z was miał córkę którą w ten sposób pobito?? Jaka Byłaby wasza reakcja??

@Robster Nic dodać nic ująć.
Zgłoś
N................o 2011-06-02, 22:46 2
szczerze mówiąc mam w dupie o co poszło, wpierdol pierwsza klasa
Zgłoś
Prozac 2011-06-02, 23:05 3
maja pecha osrane szczeniary tam jest dyscyplina i pewnie niezle piednely za to bo wydaje mi sie ze to chiny a w polsce co? skopala jakas pierdolona patologia malolata 14 lat na smierc i co?! nic nie mozna im zrobic! bo to kurwa katolicki kraj gdzie ksieza i bachory sa nietykalne chyba ze ksiadz dotyka..... z takiego kurestwa czlowieka nie bedzie najlepiej odstrzelic od razu!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem