Rzeby nie było, że kfejk to zyedytowałem w pajntcie obrazek, nauka z podstawófki nie poszua na marne.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Rzeby nie było, że kfejk to zyedytowałem w pajntcie obrazek, nauka z podstawófki nie poszua na marne.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bogdanznosa napisał/a:
co to za problem umyć oczy mydłem?
dokladnie , umyc mozna nic nie napisali o tym co bedzie potem ;d
umyłem i co wygrałem ?
jebacwas napisał/a:
W chuj nieśmieszne. Za całokształt powinieneś dostać chuja do zębów!
Przyznaj się. Dałeś się nabrać
panpowazny napisał/a:
Panie, pan masz najebane w kasku, dodajesz koment pod swoim tematem i jeszcze sam dajesz sobie piwo...A masz piwo za wypociny .
spoko, jeszcze się zdążysz coś nauczyć, sądząc po gównie które wstawiłeś jeszcze ci trochę tej podstawówki zostało.
Prawda jest taka ze nie mozna zrobic dwoch rzeczy:
1. Wsadzic w du*pe parasol i otworzyc,
2. Wylizac ci*pe do sucha
1. Wsadzic w du*pe parasol i otworzyc,
2. Wylizac ci*pe do sucha
@RapujacyToster W końcu wolny kraj, mogę szczyć gdzie chcę i to zależy tylko od mojego wstydu, tak jak z komentarzami, mogę dodawać gdzie chcę i jak mi się podoba to co napisałem to mogę dać browara. Pozdrawiam ozięble!.
Morbus Arthur napisał/a:
człowieku jak chcesz być taki w dupe wyjebany prze chuj internetowiec i chcesz wrzucać mem w ingliszu to sie tego inglisza naucz zeby idioty z siebie nie robic
jesli nadal nie kminisz to pozwol ze podam dobry i sprawdzony przykład dzieki ktoremu zrozumiesz swoją nieporadną głupotę
jaka jest różnica między:
You, shit
your shit
You're shit
panpowazny napisał/a:
kokroucz napisał/a:
człowieku jak chcesz być taki w dupe wyjebany prze chuj internetowiec i chcesz wrzucać mem w ingliszu to sie tego inglisza naucz zeby idioty z siebie nie robic
jesli nadal nie kminisz to pozwol ze podam dobry i sprawdzony przykład dzieki ktoremu zrozumiesz swoją nieporadną głupotę
jaka jest różnica między:
You, shit
your shit
You're shit (You are shit )
zeby nie bylo ze nikt nie powiedzial ;d
Wszystko się da, człowiek nawet może latać ale tylko przez chwilę z wysokiego piętra ;]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów