Rzeby nie było, że kfejk to zyedytowałem w pajntcie obrazek, nauka z podstawófki nie poszua na marne.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Rzeby nie było, że kfejk to zyedytowałem w pajntcie obrazek, nauka z podstawófki nie poszua na marne.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W chuj nieśmieszne. Za całokształt powinieneś dostać chuja do zębów!
za ostatnią linijkę powinien Ci stary wyjebać kutonga na biurko i kazać ciągnąc aż po same pomidory bo skoro nie umiesz mówić normalnie i z nadzieją na piwko robisz z siebie pajaca przekształcając słowa wychodzę z założenia że się do niczego nie nadajesz i nie masz kolegów , takim czymś ich tutaj nie znajdziesz :/ sory i pozdrowienia wracaj do roboty
A masz piwo za wypociny .
Przeczytałem i nie oddychałem z językiem na wierzchu. Czy to znaczy, że jestem nienormalny? :/
kurwa a ja debil to zrobilem... i sobie mówie "Ha!!! odducham z jezorem...kurwaaaaa jestem glupi!"
Ja pierdole... Drogi adminie, zwracam się z uprzejmą prośbą o wyjebanie tego ścierwa z głównej...
Biedny jesteś dzieciaku. I w ch**j żałosny. Naucz się polskiego albo nie ujawniaj swojego upośledzenia.
@jareczek Chyba sam jesteś biednym dzieciakiem, bo ogwiazdkowujesz przekleństwa
Ja pierdolę, aż do tej pory byłem święcie przekonany, że takie chujstwa robią niedojebane dzieci w wieku 12-15 lat.
panpowazny napisał/a:
Mnie w podstawówce uczyli recytować
"Dwie najprzyjejemniejsze żeczy na świecie autorstwa
każdego szanującego się Samca,
użytkownika
Sadistica
Początek srania
i koniec jebania."
Dziękuję
co to za problem umyć oczy mydłem?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów