Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wkurwiają mnie takie laski, myślą, że są nietykalne bo mają szparę. Chuja prawda jak zaczepia to dostanie takiego samego pacana jak facet.
a potem wyskoczy Ci rycerz z trzema paskami ma ramionach i wybije Ci zęby bo damski bokser i w ogóle
No fakt, jak się ma robaka, lepiej jakieś karlice wyrywać.
chuja się znasz
wkurwiają mnie takie laski, myślą, że są nietykalne bo mają szparę. Chuja prawda jak zaczepia to dostanie takiego samego pacana jak facet. Tuż przed świętami w Krakowskim pubie było podobnie. Fajna i miła impreza nawet kurde barszczyk był ale jakiś babiniec kilku lasek panieński sobie wymyśliły i schlały ryja.
Rozsiadły się tak, że gościom przeszkadzały, przyszedł spejson z ochrony i ładnie po prosił aby nie siedziały w przejściu no jak grochem o ścianę.
Szmaciska zaczęły go wyzywać od debila stał z dwa metry od nich i tak słuchał dłuuuuuugo. Poprosił drugi raz i naczelna dzida o jedno odpyskowanie za dużo po prostu ją podniósł i wydupcył przed klub jak worek zgniłych ziemniaków. Nie pozdrawiam pierdolonej justysi. Jakiś stolik krzyknął tylko żeby resztę też wyniósł .
Bohater.
Kurwa najgorsze to nadźgane laski zero kultury pierdolone wieloryby.
Jak zakurwisz atakującej Cię lasce "pacana" to zaraz znajdzie się pięciu białorycerzy którzy Ci wklepią, tak to wygląda, nie popieram bicia kobiet ale jeśli laska atakuje to co masz zrobić? no właśnie co? bo oddać nie możesz ani się bronić bo nazwą cię damskim bokserem, wklepią, przylepią wyrok i skażą na ostracyzm, uciec nie możesz bo nazwą cię pizdą, nie uciec i stać dając się okładać też nie możesz bo nazwą cię pizdą a jak oddasz, to patrz wyżej, wyrok, ostracyzm i wpierdol od białorycerzy. Tak to wygląda. Ogólnie kobiet się nie bije, w ogóle nikt nikogo nie powinien bić ale jak ktoś cię atakuje to musisz, no, kurwa, nie ma bata żeby znaleźć inny sposób, to samo jak wezwiesz policję na laskę to też białorycerze ci wpierdolą i nazwą cię pizdą, kurwa, chory Świat.
Jak zakurwisz atakującej Cię lasce "pacana" to zaraz znajdzie się pięciu białorycerzy którzy Ci wklepią, tak to wygląda, nie popieram bicia kobiet ale jeśli laska atakuje to co masz zrobić? no właśnie co? bo oddać nie możesz ani się bronić bo nazwą cię damskim bokserem, wklepią, przylepią wyrok i skażą na ostracyzm, uciec nie możesz bo nazwą cię pizdą, nie uciec i stać dając się okładać też nie możesz bo nazwą cię pizdą a jak oddasz, to patrz wyżej, wyrok, ostracyzm i wpierdol od białorycerzy. Tak to wygląda. Ogólnie kobiet się nie bije, w ogóle nikt nikogo nie powinien bić ale jak ktoś cię atakuje to musisz, no, kurwa, nie ma bata żeby znaleźć inny sposób, to samo jak wezwiesz policję na laskę to też białorycerze ci wpierdolą i nazwą cię pizdą, kurwa, chory Świat.
Tylko gdy jedną ze stron jest lamus to białorycerze działają. Jak widzisz z wyglądu, że gość może cię zapoznać ze swoją pięścią to raczej nie są tacy skorzy do pomocy. Szansa na złamany nos jest zbyt duża w stosunku do szansy zaruchania. Wiele razy widziałem w klubach jak takie burdelmamy wyłapują parę liści i jest spokój. Ale wiadomo, że te liście nie były sprzedawane przez koniobijce co cały dzień gra w minekrafta.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów