18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Lobo24 2019-12-27, 21:50 20
Żebym ja też miał takie powodzenie u kobiet.
Zgłoś
ProVVe 2019-12-27, 22:29 8
Najważniejsze, żeby tylko nas nikt nie nagrał

Ola gringo
Zgłoś
Janusz_k 2019-12-27, 23:03
Jakby do mnie tak atakowały to od razu by z liścia dostały.
Zgłoś
T................y 2019-12-27, 23:24 18
One tak ekstremalnie wysokie nie są, tylko brudnoskóry to kurdupel
Zgłoś
Tom9310 2019-12-27, 23:53 3
Może mają kutasy
Zgłoś
r061071 2019-12-28, 0:08 10
dobre dupska szerokie biodra czyli kobitki nie tranzystory

forza nostra legge
Zgłoś
silwerbalk 2019-12-28, 0:10 1
Może opowiedział kawał o blondynce a te zbyt wzieły to do siebie aluzje....
Zgłoś
niemamskarpet. 2019-12-28, 0:13
ło kurwa jakie wielkie babska

znowu wróciłem na sadola
Zgłoś
SPIERDOLIX 2019-12-28, 0:23
Ale mają chcice te gazelki nooo noo, lubie takie ostre xD
Zgłoś
atomboy 2019-12-28, 0:47 85
wkurwiają mnie takie laski, myślą, że są nietykalne bo mają szparę. Chuja prawda jak zaczepia to dostanie takiego samego pacana jak facet. Tuż przed świętami w Krakowskim pubie było podobnie. Fajna i miła impreza nawet kurde barszczyk był ale jakiś babiniec kilku lasek panieński sobie wymyśliły i schlały ryja.
Rozsiadły się tak, że gościom przeszkadzały, przyszedł spejson z ochrony i ładnie po prosił aby nie siedziały w przejściu no jak grochem o ścianę.

Szmaciska zaczęły go wyzywać od debila stał z dwa metry od nich i tak słuchał dłuuuuuugo. Poprosił drugi raz i naczelna dzida o jedno odpyskowanie za dużo po prostu ją podniósł i wydupcył przed klub jak worek zgniłych ziemniaków. Nie pozdrawiam pierdolonej justysi. Jakiś stolik krzyknął tylko żeby resztę też wyniósł .

Bohater.

Kurwa najgorsze to nadźgane laski zero kultury pierdolone wieloryby.
Zgłoś
kulawiec 2019-12-28, 1:07 3
Takie wysokie panny zwykle są fajowe. Zwłaszcza jak nogi rozłożą. Fajnie wyglądają, jak mają na sobie wdzianko jakieś seksowne.
Zgłoś
kuba6969masochista 2019-12-28, 1:39
0:18 moja reakcja
Zgłoś
Reseller 2019-12-28, 1:42 4
Kurwa jakie obrzydliwe te laski
Zgłoś
kulawiec 2019-12-28, 1:47 11
Reseller napisał/a:

Kurwa jakie obrzydliwe te laski

No fakt, jak się ma robaka, lepiej jakieś karlice wyrywać.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów