📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:45

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

PieruN napisał/a:
3 typy op🤬lania gały
...a piwa dają pedały

krzyks napisał/a:
...a piwa dają pedały![]()
Obrazek
Powiedział co wiedział

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

moderator ! powiedz jak tu nie napisać o nich coś za co nie dostane kolejnego bana a wyraże gdzie bym ich wysłał i co zrobił.to nie jest wolność słowa.
Co Wy p🤬licie to było najbardziej nie pedalskie (i c🤬j śmieszne) robienie loda przez faceta jakie w życiu widziałem
Chociaż w sumie porównania nie mam. Ej może dlatego pedał po angielsku wziął się od słowa wesoły, bo oni tak wszyscy gałe robią?

Chociaż w sumie porównania nie mam. Ej może dlatego pedał po angielsku wziął się od słowa wesoły, bo oni tak wszyscy gałe robią?

Bez kitu z tą starą to strzał w dziesiątkę bynajmniej u mnie...
koło_zamachowe napisał/a:
Bez kitu z tą starą to strzał w dziesiątkę bynajmniej u mnie...
A myslisz czemu temat ma juz pierdylion piw a licznik pop🤬la jakby do trumny hitlera dynamo podlaczyli?

PS nie uzywaj slow ktorych znaczenia nie znasz, bynajmniej ja tak uwazam
Ciekawe czy panowie tacy chętni do robienia minetki. Bierzecie za żony cnotki niewdymki, a później narzekacie

jacoob napisał/a:
@up
Śmiesz twierdzić, że je znasz? Bynajmniej.
Bynajmniej znam

pedał j🤬y, wyj🤬 do zoofilów temat,
albo innych pederastów, lewaków, gw🤬cicieli i z🤬bów
albo innych pederastów, lewaków, gw🤬cicieli i z🤬bów
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie