Piwne wyzwanie ? poszło w zapomnienie. Teraz ludzie się prześcigają kto zrobi z siebie większego debila. Szacun dla Sylwka ! Ciekawe jak skończył 3o min później
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Nie raz piło się na juwenaliach np po 2 piwa na szybkość w konkursach ale wtedy nie było to jeszcze modne
brudny napisał/a:
znawca jak rasowy woodstock'owicz zresztą nick zobowiązujeco to za wino?
Warka Strong?
gimby, uczcie się od mistrza, jeszcze tak nie umiecie, ale za 2 lata nagrajcie filmik i dajcie go do internetów. Szacun na osiedlu jak skurwysyn.
a tak ogólnie to ręce opadają jak to widzę... poziom tej strony cały czas spada
Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.______________
youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
Już myślałem, że spokój z tym gównem na Sadisticu. Ale nie, znów ktoś musiał to wjebać.
Intelektualny plebs...
Intelektualny plebs...
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
To cudo sprzedawali kiedyś podobno na Lumumbowie w Łodzi. Podobno tylko w dosłownie paru miejscach były (chyba 3-ech). Nie wiem czy jeszcze można to dostać i niestety nigdy nie miałem okazji spróbować tego naparu
Na winiaczu widnieje info, że jeszcze nikt nie wypił 2-óch... A tu kurwa proszę: 3 i w 3 min...
Na winiaczu widnieje info, że jeszcze nikt nie wypił 2-óch... A tu kurwa proszę: 3 i w 3 min...
monto napisał/a:
znawca jak rasowy woodstock'owicz zresztą nick zobowiązuje
a co wy w gimnazium to już winka nie ruszycie bo co bo nie dobre ? Pewnie browarka do końca nie dopijacie, bo końcówka nie dobra
Jak dobrze, że nie mam konta na tym zajebanym facebooku.
Czy na świecie żyje chociaż 10 % ludzi z iq powyżej 100?
Kurde może chociaż powyżej 80?
Czy na świecie żyje chociaż 10 % ludzi z iq powyżej 100?
Kurde może chociaż powyżej 80?
Zamiast piw stawiajcie wina
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów