Piwne wyzwanie ? poszło w zapomnienie. Teraz ludzie się prześcigają kto zrobi z siebie większego debila. Szacun dla Sylwka ! Ciekawe jak skończył 3o min później
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Od zawsze.
damianek4266 napisał/a:
A nie którzy piwo wypiją i myślą że są kozak a tu proszę 3 winka
Właśnie takie "winko" wypić o wiele łatwiej na raz niż browara,piwo jest bardziej złożone smakowo+jest gazowane,więc to wcale nie takie proste
Tymczasem jabol smakuje po prostu jak stary chujowy sok.
bimbastah, nie TO winko...
Raz miałem z nim styczność i stwierdzam, że to nie owocowe winko a la sławetny i niezapomniany Komandos, tylko totalny, nie do pobicia, mózgorozpierdalator. Nie chcę wiedzieć, jak się koleś po 3 czuł, ja ku mojemu zaskoczeniu po 2 pitych normalnie myliłem sufit z podłogą A gimbem nie byłem i nie był to pierwszy w życiu alkohol...
Samego działania z filmu nie popieram, bo moda, bo szpan, bo im więcej tym lepiej, klub AA czeka... Ale i dziwię się niektórym, że takiego bólu dupy dostali, jakby nigdy sami winiasza nie wypili, szlachta przyklejona do monitora. Wszystko dla ludzi, byle nie dla popisu, z umiarem i spokojnie po.
Raz miałem z nim styczność i stwierdzam, że to nie owocowe winko a la sławetny i niezapomniany Komandos, tylko totalny, nie do pobicia, mózgorozpierdalator. Nie chcę wiedzieć, jak się koleś po 3 czuł, ja ku mojemu zaskoczeniu po 2 pitych normalnie myliłem sufit z podłogą A gimbem nie byłem i nie był to pierwszy w życiu alkohol...
Samego działania z filmu nie popieram, bo moda, bo szpan, bo im więcej tym lepiej, klub AA czeka... Ale i dziwię się niektórym, że takiego bólu dupy dostali, jakby nigdy sami winiasza nie wypili, szlachta przyklejona do monitora. Wszystko dla ludzi, byle nie dla popisu, z umiarem i spokojnie po.
fuuuuuj jaki okropny ryj wyłączyłem po 15 sekundach!!!
@up brudny azz jestemm ciekamm jakaa inaa wartoscc majaa polacyy wszedzie tamm gdziee polaczki to brudd smrodd i ubustwoo tylkoo pokazujemyy jacyy to myyy chamscyy i oblesniii jestesmyy moze co 10 potrafii siee z koltoraa napicc
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów