18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
30 lat gier FPS
Popielniczka • 2011-01-28, 1:14
Kręci się łezka w oku co?

Wy, którzy nienawidzicie Żydów tak bardzo. Dlaczego zaadoptowaliście ich religię.
— Fryderyk Nietzsche do chrześcijan-antysemitów
Zgłoś
rrdzony 2011-01-28, 2:47
wolę mario
Zgłoś
Stew 2011-01-28, 2:55 8
Niech mi ktoś powie, że nie grał w choć jedną z tych gier! Klasyka
Zgłoś
Gienek2 2011-01-28, 8:55 2
dukem nukem to było coś pięknego pierwsza gra w jaką grałem
Zgłoś
s................k 2011-01-28, 9:27 6
@ Fumar, ja nie grałem. Grałem w piłke ( całe szczęscie )
Zgłoś
Black Snake 2011-01-28, 10:56 49
@skup butelek, gratuluję -.- zmarnowałeś sobie dzieciństwo na jakąś głupią piłkę.

"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Zgłoś
Twój Stary 2011-01-28, 11:16
ja zaczynalem od wolfa 3d. a do dooma jeszcze pamietam kody - iddqd, idkfa ! W pilke tez gralem ale rzadko bo z komputerem byla nudna a nikt do mnie nie przychodzil bo nie mialem kolegow

Twoja stara szyje dresy i pierze je w Wisle
Zgłoś
chybeck 2011-01-28, 11:34 15
kompilacja mocno wybrakowana. trzy quake a z unreal'i tylko 2003? powinien być pierwszy z 1996 r. jak już. pod koniec właściwie 3 gry, które wyglądają podobnie i są bardzo podobne. jakby nie można było wstawić Red Faction gdzie można było rozwalać ściany bez ograniczeń. Gdzie Portal, który był nowatorski? Eh, jak dla mnie to kompilacja, która wygląda tak: stare gry, pare quake'ów, gry wojenne.
Zgłoś
S................z 2011-01-28, 11:59 3
@up oczywiście sam zrobiłbyś to lepiej... jebany hejter
Zgłoś
Nameless 2011-01-28, 13:02
Fakt Portal powinien być. Mało która gra mnie tak wciągnęła. Rewolucyjny pomysł.
Zgłoś
Popielniczka 2011-01-28, 13:19 1
Ale to niesamowite że i grałem w piłke i w Dooma !

Wy, którzy nienawidzicie Żydów tak bardzo. Dlaczego zaadoptowaliście ich religię.
— Fryderyk Nietzsche do chrześcijan-antysemitów
Zgłoś
daymaker 2011-01-28, 13:40 6
A Medal of Honor? ...mam na myśli ten który powstał zanim zjebało go wszechwładne Electronic Arts - z resztą nie tylko tą grę zjebało...
Zgłoś
malarz666 2011-01-28, 14:45
Jak mogli taki dobry utwór przerobić na jakieś dupne techno?

Mors Malum non est, sola ius aequum generis humani
Zgłoś
Kurwoza 2011-01-28, 14:49 1
I pomyśleć, że idioci do dziś w CSa grają
Zgłoś
als3n 2011-01-28, 14:50
no kreci kreci sie lezka
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów