📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ponad 3 minuty żali się że może jednak mniej zarobił na odsłonach YT...
a co do żywiec porter dzisiaj - w.g mnie to szczyny. kupiłem jakiś miesiąc temu i nie dałem rady tego prawie przełknąć. ohyda.
podziwiam ludzi chcących za to bulić taką kasę i pić z zachwytem
a co do żywiec porter dzisiaj - w.g mnie to szczyny. kupiłem jakiś miesiąc temu i nie dałem rady tego prawie przełknąć. ohyda.
podziwiam ludzi chcących za to bulić taką kasę i pić z zachwytem
Porter z Żywca z tego co pamiętam to najbardziej oryginalny porter polski, bardzo wytrawny.
no, obecny porter wali spirytem, kupilem sobie do obiadku jak sprobowalem to sie zorientowalem ze cos jest nie tak - ma 9,5%,
Kiedys jeblem 2 w szybkim tempie bez podnoszenia sie z miejsca. Jak sie zerwalem to znalazlem sie na ziemi. A w glowie nawet nie zaszumialo.
Porter z Żywca zajmuje pierwsze miejsce jeśli chodzi o aromat żelaza. Ohydne.
"Pan Tomek" kurwa chyba kogos pojebalo.
Ostatnio byłem w jednym z szczecińskich pub'ów Taverna... na początku spróbowałem 2x Tyskie.. trochę lepsze mi się wydawało niż w sklepach, ale po nim zaszalałem i wziąłem Irish red coś tam nie pamiętam jak to dalej szło.. to było najlepsze piwo jakie w życiu piłem, taka słodycz na końcu że ahh.. szkoda, że troszku drogie
heh ale z was dekle, po pierwsze - koleś zna się na piwach a tu domorośli smakosze tyskiego sie odzywają. po drugie to jest porter- 9,5% to on powinien mieć (albo w okolicach tego). po trzecie- i tak jest ważony w ciechanie. a panu, który mówił że to szczyny- a to dziwne skoro na ratebeer jest w pierwszej 50 top piw polskich (i to w tej wyższej połowie)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów