Uprzejmie przepraszam, ale angielski wymagany, śmiechu co nie miara, polskie wpadki się nie umywają
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Turkey & September miażdżą
zgadzam się z poprzednikami i dorzucam parę z pierwszego filmiku i "mayby it wasn't you"
+zwierze na 3 litery : ALIGATOR
+zwierze na 3 litery : ALIGATOR
już kurwa myślałem, że każda będzie w osobnym filmiku...
Masarnia.... Amerykańce miażdżą.... september... a wy chcecie, żeby w Polsce szkoła taka była jak u nich...
Jak napisał autor tematu: "same Asy w grze"
Przy drugim filmiku dałem sobie spokój. Wszystko rozumiem ale chyba moje poczucie humoru szlag trafił...
A może to po prostu jest chujowe?
Polish mustache second to none
youtube.com/watch?v=UckLRDKa7PA
Pisze jak jest.
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
A może to po prostu jest chujowe?
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
Osobiście mnie rozjebało na totalnie, "A group of pill-pushers", a tak BTW to w famili feud z lat 70 to ludzie wyglądają na zjaranych ganją do szpiku kości, prowadzący też
Typiara z 2 rozjebała system ale juz gdzies widziałem jak jakaś baba tak odpowiedziała., Browar
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów