📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
discoteq napisał/a:
Ukry to samo...
Te, to może zacznij coś dodawać, tak od siebie, dla innych... Żeby każdy podziwiał...
(w 2011 roku miałeś lat 19, i jak teraz nie wiesz nic o świecie, tak wtedy wiedziałeś jeszcze mniej)
To może sam daj coś od siebie...
To że nie dodają, nie znaczy że nie mają racji. Materiał w chuj nie na miejscu. Tylko zaśmieca portal.
Żeby chociaż jednego drona ktoś wyruchał, a tu nic. Wypierdalać z tym gównem!
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
No.... ruskie zwłaszcza
I tak poniewierają judeobanderowcami uzbrojonymi przez NATO XD
discoteq napisał/a:
Ukry to samo...
Te, to może zacznij coś dodawać, tak od siebie, dla innych... Żeby każdy podziwiał...
(w 2011 roku miałeś lat 19, i jak teraz nie wiesz nic o świecie, tak wtedy wiedziałeś jeszcze mniej)
Na Ukrainie mamy sporo dobrych dronow i duzo sprzetu od debili Na przyklad Ukraina dostala od polskich frajerów czolgi za darmo. Nawet nie wiecie ile mozna zarobic sprzedajac sprzet wojskowy na czarnym rynku. Zasada jest prosta - daja za darmo to bierz. Potem nawet jesli sprzedamy za 1/5 wartosci to i tak 100% zysu bo sprzet za frajer
Tego sprzetu nawet nie zal sprzedawac bo malo ludzi chce bronic Ukrainy i dlatego zyjemy na koszt panstwa w polsce na Ukrainie mieszkanie na wynajem, pole po rodzicach w dzierzawe a w polsce zasilki. W polsce mam juz prawie cala rodzine od kilku miesiecy i tak dobrze to jeszcze nigdy nie mielismy
discoteq napisał/a:
Gdybym mial cos od siebie to bym wrzucil, ale na pewno nie takie gowno
Ukrainski_Król napisał/a:
Na Ukrainie... blablabla... W polsce mam juz prawie cala rodzine od kilku miesiecy i tak dobrze to jeszcze nigdy nie mielismy
Jeśli w rzeczywistości jesteś Ukraińcem, który pierdoli od rzeczy, to muszę Cię zasmucić. Obserwując różne portale i fora można dojść do wniosku, że Was czas dobrobytu powoli się kończy (idzie to wielkimi krokami, większymi niż szedł po Was Kacapski Putin)...
----------
A później pierdola ze ufo widzieli haha
Zalogowałem sie tylko żeby dać piwko
- tak nic sadystycznego ale trzeba docenić inwencje białego człowieka
- tak nic sadystycznego ale trzeba docenić inwencje białego człowieka
Nie! Nie! Nie!!!! Chwila, moment i nocne niebo będzie zapierdolone takimi dronami układającymi sie w reklamy najróżniejszych rzeczy! Nieee!
Technologia technologią... Zobaczcie co nam pookazuję wojsko np. na discovery albo innych kanałach a teraz zastanówcie się czego nam nie pokazują
padło pytanie: Pomyślcie jaką technologię musi mieć wojsko...
odpowiedź prosta, można sprawdzić ich technologię na ukraińskim poligonie , gdzie operator z bazy w durnym polaczkowie, kieruje nalotami na kijów, czy tam donieck (jebie mnie to), ze wszystkich stron, podając tylko komunikaty do operatorów kamer bbc: uwaga, poleci teraz rosyjska, a za dwie minuty druga...
i tak właśnie tworzy się historię dla tępego bydła.
odpowiedź prosta, można sprawdzić ich technologię na ukraińskim poligonie , gdzie operator z bazy w durnym polaczkowie, kieruje nalotami na kijów, czy tam donieck (jebie mnie to), ze wszystkich stron, podając tylko komunikaty do operatorów kamer bbc: uwaga, poleci teraz rosyjska, a za dwie minuty druga...
i tak właśnie tworzy się historię dla tępego bydła.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów