18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
300
~DMT • 2022-09-08, 20:48
Nic sadystycznego.

ukryta treść

Jednak warte uwagi. Pomyślcie jaką technologię musi mieć wojsko...

Q L I M A X
Zgłoś
Payan 2022-09-08, 21:04 5
Tetrisa chciałbym zobaczyć.
Zgłoś
XTralala 2022-09-08, 21:20 4
Na kwasie widoki jak najbardziej pożądane
Zgłoś
MarcoFoxx 2022-09-08, 21:25 3
wojsko ma przetargi od znajomych i podstawionych, wystarczy popatrzeć co nasi kupują, nie nasze krajowe, nie najlepsze, kupią jakiś badziew, kyoś przytuli kopertę, a w razie wojny będziemy mieli koreańskie czołgi i szkoleniowe samoloty
Zgłoś
CoJaTamKurwaWiem 2022-09-08, 22:07 14
DMT napisał/a:

...Pomyślcie jaką technologię musi mieć wojsko...

No.... ruskie zwłaszcza
Zgłoś
Higaro 2022-09-08, 22:16 1
jak by do każdego podczepił granat, to by była dopiero rozrywka
Zgłoś
Ukrainski_Król 2022-09-08, 22:24 8
Trzeba by bylo wyslac ta ekipe z dronami nad jakies wioski aborygenow lub innych zacofanych ludow (podlasie) i napierdalac na niebie jakaś wielką głowe.
Zgłoś
Arathnmor 2022-09-08, 22:27 2
Wojsko to inny świat. Oglądamy co się dzieje na Ukrainie - tam amatorzy i hobbyści napędzili wykorzystanie dronów w celach rozrywkowych.

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
RedBlueManieK 2022-09-08, 22:46 1
Wystarczy Adobe After Effects i podstawy obsługi programu.
Zgłoś
febis12345 2022-09-08, 22:46
Wojsko taką technologię miało 10 jak nie więcej lat temu. Lepiej pomyśleć czym mogą aktualnie dysponować

xDD
Zgłoś
PabloSkills 2022-09-08, 22:56
A spierdalaj z tą technologią na pudelka. Nikt nie zginął... Chujowo.
Zgłoś
RZEŹNIKONATOR 2022-09-08, 22:58 9
Czy już macie zdalne nauczanie? Nazwa portalu oraz wytyczne portalu wskazują jedno, daj dobre nagranie/film/zdjęcie oraz bądź normalny na forum. Jestem biernym użytkownikiem bo mam taką naturę. Pamiętam tematy z 2011 a teraz. A teraz to gówno i kopie z krejszi szita, ded hałsa, kaotika, rottena etc. Mam przeczytane mądrości psychopatów oraz medycynę sądowa bo początki portalu do tego prowadziły. To było ciekawe i sensowne. A teraz to nie pasuję do tego portalu.
Zgłoś
miedzianek 2022-09-08, 22:59 10
Sporo czasu nie wchodzilem, patrze, dalej sadistic zasmiecony takim gownem

nie o takiego sadistica nic nie robilem
Zgłoś
discoteq 2022-09-09, 1:19 2
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:

No.... ruskie zwłaszcza

Ukry to samo...

-----------
RZEŹ[NIKONATOR napisał/a:

Czy już macie zdalne nauczanie? Nazwa portalu oraz wytyczne portalu wskazują jedno, daj dobre nagranie/film/zdjęcie oraz bądź normalny na forum. Jestem biernym użytkownikiem bo mam taką naturę. Pamiętam tematy z 2011 a teraz. A teraz to gówno i kopie z krejszi szita, ded hałsa, kaotika, rottena etc. Mam przeczytane mądrości psychopatów oraz medycynę sądowa bo początki portalu do tego prowadziły. To było ciekawe i sensowne. A teraz to nie pasuję do tego portalu

Te, to może zacznij coś dodawać, tak od siebie, dla innych... Żeby każdy podziwiał...
(w 2011 roku miałeś lat 19, i jak teraz nie wiesz nic o świecie, tak wtedy wiedziałeś jeszcze mniej)

-----------
miedzianek napisał/a:

Sporo czasu nie wchodzilem, patrze, dalej sadistic zasmiecony takim gownem + nie o takiego sadistica nic nie robilem

To może sam daj coś od siebie...

KACAPY i UKRY =

PRZYJMOWANIE UKARIŃCÓW W TAKICH ILOŚCIACH, TE ROZDAWNICTWO,
TO BYŁ JEDEN Z NASZYCH NAJWIĘKSZYCH BŁĘDÓW CZASÓW TERAŹNIEJSZYCH.
Zgłoś
Z................w 2022-09-09, 5:01
Dziś przed deszczem wkurwiłem 3,7 km w górę moim dronem widoki bajka
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów