📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Co to jest ? Ja z +400kg moge na nogi, to znaczy nie mieli wicej ciezarkow na silowni
"gdyby podniósł to bym nie wrzucał "
za ten epicki podpis dostajesz wielkie piwo
za ten epicki podpis dostajesz wielkie piwo
Gdzie Ty tam widzisz małpi chwyt???? spójrz dokładnie na jego lewą dłoń, gdzie ma kciuk?
podniesie czy nie ?
gdyby podniósł to bym nie wrzucał
i chuj strzelił miłe zaskoczenie ...
tyle tych "pierdzipompków" zrzuca sobie ciężar na klate, a poźniej umierają bo im serce pękło i mostek albo inne narządy wewnętrzne. czy nie żyjemy w czasach, które pozwalają nam na wymyślenie jakiejś blokady opadania sztangi?
Up
Takie blokady już są od lat nawet na filmiku je widać tylko nie chce się im podnieść blokady o parę dziurek wyżej.... Banda idiotów i tyle.
Takie blokady już są od lat nawet na filmiku je widać tylko nie chce się im podnieść blokady o parę dziurek wyżej.... Banda idiotów i tyle.
camson napisał/a:
Nie zdążyłem włączyć, a już było jasne, że to znowu małpi chwyt ....
kolejny kurwa znawca
Nie lubię ludzi
Te blokady na filmiku to chyba po to żeby z typa kompletny naleśnik nie został...
Piwo za muzykę w tle "Welcome to the jungle..." i jeszcze solówka <3
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów