📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:33
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bardzo chujowy pomysł na wykorzystanie niezłego składu pirotechnicznego
Ciekawiej by było gdyby to wrzucili do domu spokojnej starości :hyhy:
Ciekawiej by było gdyby to wrzucili do domu spokojnej starości :hyhy:
Ludzie nie mają się za co napić a tu tyle pieniędzy się zmarnowało.
ciekawe ile niewypałów zostało
niewypałów huj jak zwykle ale w nocy to był by dopiero efekt...
@~Pener666
Zajebiście, że jak wrzucasz w komentarzu filmik, który był niedawno to jest ok, a jak ja wrzucam (też w komencie) filmik, który był w chuj dawno to moderator kasuje mi całego posta. Gratuluję panowie modowie -.-
@filmik
Pieniądze w błoto. Jak już ktoś chciał się w piromanię pobawić to za taką kasę mógł zajebisty ładunek zrobić.
Zajebiście, że jak wrzucasz w komentarzu filmik, który był niedawno to jest ok, a jak ja wrzucam (też w komencie) filmik, który był w chuj dawno to moderator kasuje mi całego posta. Gratuluję panowie modowie -.-
@filmik
Pieniądze w błoto. Jak już ktoś chciał się w piromanię pobawić to za taką kasę mógł zajebisty ładunek zrobić.
@Nameless
No jeszcze do tego dojdzie, że będą nam posty wyrzucać do było.pl
No jeszcze do tego dojdzie, że będą nam posty wyrzucać do było.pl
@up
No właśnie o coś takiego mi chodzi. Ja wtedy wrzuciłem filmik z człowiekiem-fontanną, w temacie z gifem gdzie koleś rzygał na łapy i "mył" tym twarz. Filmik stary, ale był dawno i dostawałem piwa za komenta, więc się podobało.
Albo nie postępuje się w ten sposób, albo jest się konsekwentnym w działaniach jeśli już takie podejście się stosuje.
Tyle w tym temacie, nie robię już offtopa, bo jeszcze ostrzeżenie zarobię... -.-
No właśnie o coś takiego mi chodzi. Ja wtedy wrzuciłem filmik z człowiekiem-fontanną, w temacie z gifem gdzie koleś rzygał na łapy i "mył" tym twarz. Filmik stary, ale był dawno i dostawałem piwa za komenta, więc się podobało.
Albo nie postępuje się w ten sposób, albo jest się konsekwentnym w działaniach jeśli już takie podejście się stosuje.
Tyle w tym temacie, nie robię już offtopa, bo jeszcze ostrzeżenie zarobię... -.-
@Autor
Skąd wiesz że to było 320,000 petard? Liczyłeś?
Skąd wiesz że to było 320,000 petard? Liczyłeś?
niezła reklam ochrony srodowiska
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów