miłego oglądania
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Do pieca kurwa z tym.
moje serce płacze... tyle dobra w niewłaściwych rękach
O siet. Jeden taki woreczek chcę, nie więcej. Palenia do końca życia. Zero handlu, wszystko dla siebie. Nasermater...........................
Tja... komisyjnie spalili siano z łąki Pedrosa, tłuszcza uradowana bo miała igrzyska a towar gdzie miał trafić i tak trafił....
Cały towar Estebana.....................Cesar będzie miał przejebane.
Łeee, 340M $ to prawie tyle co nic biorąco pod uwagę, że roczny przemyt zielska do USA ocenia się na 18-24 MILIARDY dolarów... To w sumie tak jak u nas - raz na pół roku pokażą w tivi że pograniczniaki zatrzymały tira wypchanego fajkami i trąbią o tym "sukcesie" kolejne pół roku nie wspominając, że CODZIENNIE takich tirów przejeżdza na lewo kilkadziesiąt...
Na otarcie łez sucharek o przemytnikach i celnikach
Celnik pyta celnika
C1: - Stachu ile byś dał radę kupić za łapówki z całego miesiąca, BMW M3 bys kupił?
C2: - no pewnie bym dał radę
C1: - a Audi A8?
C2: - no parę autobusów przemytniczych z fajkami więcej i pewnie dałbym radę
C1: - a Merca SLS?
C2: - no jakbym puścił kilka tirów z fajkami więcej to może by dało radę
C1: - A Maybach?
C2: - Nie no Zenek, teraz to mnie po ambicji pojechałeś!
Na otarcie łez sucharek o przemytnikach i celnikach
Celnik pyta celnika
C1: - Stachu ile byś dał radę kupić za łapówki z całego miesiąca, BMW M3 bys kupił?
C2: - no pewnie bym dał radę
C1: - a Audi A8?
C2: - no parę autobusów przemytniczych z fajkami więcej i pewnie dałbym radę
C1: - a Merca SLS?
C2: - no jakbym puścił kilka tirów z fajkami więcej to może by dało radę
C1: - A Maybach?
C2: - Nie no Zenek, teraz to mnie po ambicji pojechałeś!
2:32
żebym mógł tak zajebać choć jedną paczkę
Sadzić palić zalegalizować!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów