30 minutowy karton... Jednych rozbawi, drudzy będą płakać, że to nieśmieszne. Zamiast najnormalniej w świecie przewinąć dalej.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
nic nawet nie rozumiem z tego. ale widzę że to coś dla pokolenia minecrafta..
nic nawet nie rozumiem z tego. ale widzę że to coś dla pokolenia minecrafta..
Chuj wie co tu do rozumienia. Ale gdybyś nie zauważył to w zasadzie jest tu wyśmiewanie takowego pokolenia
Zła wrzuta, żeby to zrozumieć trzeba obejrzeć wszystkie części trylogii po kolei.
Co racja, to racja
AdioChooJ napisał/a:
Jednych rozbawi, drudzy będą płakać, że to nieśmieszne. Zamiast najnormalniej w świecie przewinąć dalej.
Co masz na myśli? Że skoro nieśmieszne, to przewinąć i nie oglądać, nie wiedząc, że nieśmieszne, bo się nie obejrzało, czy może po obejrzeniu czegoś, co jest nieśmieszne i zmarnowało komuś pół godziny, ma zwyczajnie nie ostrzegać innych użytkowników o gównie, na które szkoda czasu i po prostu przewinąć dalej?
Bo mnie się wydawało, że komentarze są po to, by wyrazić swoją opinię, zwłaszcza, jeżeli na materiał, który się komentuje, zmarnowało się dużo czasu, który można było spędzić o wiele lepiej, ale co ja tam wiem.
@up
Twoja składnia zdań mnie powailiła... Skoro kogoś nie będzie bawić to wyłączy już na początku, nikt normalny nie będzie oglądał czegoś co go nie śmieszy
Twoja składnia zdań mnie powailiła... Skoro kogoś nie będzie bawić to wyłączy już na początku, nikt normalny nie będzie oglądał czegoś co go nie śmieszy
ale się czepiacie ... yntelygenty
AdioChooJ napisał/a:
Twoja składnia zdań mnie powailiła...
Taki był zamiar.
AdioChooJ napisał/a:
Skoro kogoś nie będzie bawić to wyłączy już na początku, nikt normalny nie będzie oglądał czegoś co go nie śmieszy
A nieprawda, przecież nie raz się zdarza, że coś jest beznadziejne przez pierwszych np. 10 minut, potem ma wesołe fragmenty, by po chwili znowu powrócić do poziomu żenady aż do końca. Bywa i tak, nigdy nie wiadomo na co się trafi.
Za samo chciejstwo dam piwo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów