Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
K................n 2014-04-12, 12:28 2
Mnie osobiście męczą te 'żarty', których zazwyczaj jedno ( w tym przypadku dwa) słowa, są tą ultra super zajebiście śmieszną odpowiedzią na pytanie... dżizys kurwa ja pierdole!
Zgłoś
KiKiZ 2014-04-12, 13:25
@nestofi - na chuj ten ból dupy pajacu? nie podoba się to scrollujesz a nie wylewasz swoje bóle dupy, pseudo inteligencie
Zgłoś
n................i 2014-04-12, 13:57 1
Dupa nie, ale boli mnie poziom humoru na tym portalu który po prostu spada, a was co tak naprawdę boli? Czytanie więcej niż 1 linijki tekstu? Zwykle mam w dupie takie kawały ale jest ich coraz więcej i są coraz prostsze.
Stworzenie dobrego kawału jest sztuką a teraz na topie jest upraszczanie ich do minimum, aby niezależnie od wiedzy czy inteligencji każdy mógł go napisać i każdy mógł go zrozumieć, chociaż będzie bawić tylko niektórych.
BongMan krytykowany często za suchość wrzuca o niebo lepsze dowcipy od tego.
Zgłoś
Avalanger 2014-04-12, 14:09
Dobra, spytam wprost :

O co tu kurwa chodzi? O.o
Zgłoś
powoluku 2014-04-12, 14:28
Cent Rum Hand Love może niektórym będzie łatwiej załapać teraz.
Zgłoś
F................m 2014-04-12, 15:06
Cent Handlowe
Zgłoś
Socjocinus 2014-04-12, 15:51 1
Pojebane jak lato z radiem no i chujowe.
Zgłoś
Hermalk 2014-04-12, 16:13
Zrozumiałem dopiero na drugi dzień, ja pierdole ;d
Zgłoś
m................m 2014-04-12, 21:20
nestofi napisał/a:

@myslezemysleczasem
Wow, krytykuje mnie osoba bez jakiegokolwiek tematu. Mam coś dla Ciebie, jest to pogarda i się pierdol
Niczego nie żałuję, poproszę warna.

A to do komentowania zjebanych komentarzy zjebanych ludzi trzeba mieć tematy? Jesteś , ciapaty czy tylko głupi?

A dowcip ma być zabawmy i ten taki jest.
Zgłoś
Maxwell 2014-04-12, 23:20 2
Gra półsłówek
Sra półgłówek
Zgłoś
n................i 2014-04-13, 1:54
@Nie trzeba, po prostu jesteś dla mnie pasożytem który nigdy nic od siebie nie dał poza sraniem. Jeśli wyzwiska od gejów i ciapatych są twoim szczytem to wysil się i zaskocz mnie czymś lepszym "We are not amused"
Zgłoś
Rax 2014-04-13, 11:58 1
"kurwa no nie... no po prostu kurwa no nie..."

naprawde az tylu z was uwaza takie cos za zabawne?

jak rozwiazujecie rebus dla przedszkolaka albo wpisujecie haslo do krzyzowki to tez cieszycie sie jak downy?

ale wam spielo dupska, wezcie jeszcze jakis srakostop to was tak przytka ze rozniesiecie mnie i nestofi

@up sory stary ze tak zostawilem temat i ciebie na pastwe "IQ krzesla" ale urlop itp ale juz wrocilem wiec jedziemy z taboretami
wypowiadam wojne takim spamom w trosce o poziom dobrego/czarnego/sadolowego humoru...

p.s. na sadolu powinien byc dzial-odnosnik "spam-kwejk"
Zgłoś
blizniak 2014-04-13, 21:39
@up nadal się spinasz? czy tak długo konia walisz? na sadolu tyyle sucharów, że ocean wysuszy, a ty się pienisz jak kostka w kiblu, nie wiem bronisz użytkownika nestofi, który ciśnie użytkownika myslezemysleczasem, z tytułu braku tematów, ale halo kryptodebilu sam nie masz tematów...jesteś hejtem i walisz konia w kącie, żal mi ciebie, ale też gardzę tobą
Zgłoś
Rax 2014-04-14, 12:43
@up jakies gówno ci sie z glowy wylalo na forum, posprzataj to
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem