-Centrum handlowe
-Centrum handlowe
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
rozkminiacie to na dwa razy az wreszcie was oswieca i WOW zajebiste uau uau zwale konia, jebne piwko i napisze jakie zajebiste... kurwa mac!!! ebolo, gdzie jestes kochana?
tego jeszcze nie bylo - combo debilnej gry slow... kurwa juz lepsze rebusy tworzy meciek z klanu zamkniety w lazience jakajac sie ze srubokretem w dupie.
rozkminiacie to na dwa razy az wreszcie was oswieca i WOW zajebiste uau uau zwale konia, jebne piwko i napisze jakie zajebiste... kurwa mac!!! ebolo, gdzie jestes kochana?
idź se zwal, może ci przejdzie
tego jeszcze nie bylo - combo debilnej gry slow... kurwa juz lepsze rebusy tworzy meciek z klanu zamkniety w lazience jakajac sie ze srubokretem w dupie.
No i po co ta spina człeku? Byś sam coś wrzucił od siebie, a nie kozaczył.
tego jeszcze nie bylo - combo debilnej gry slow... k***a juz lepsze rebusy tworzy meciek z klanu zamkniety w lazience jakajac sie ze srubokretem w dupie.
rozkminiacie to na dwa razy az wreszcie was oswieca i WOW zajebiste uau uau zwale konia, jebne piwko i napisze jakie zajebiste... k***a mac!!! ebolo, gdzie jestes kochana?
I na chuj spinasz dupę? Mi się tam spodobało piwko leci, chociażby za samokrytykę w postaci facepalma
rum - rʌm
hand - hænd
love - lʌv
Nie czaje, wieśniacząc po polsku to by brzmiało sentramheandlaw.
Te wasze gry słowne ssą, cokolwiek wam przyjdzie na myśl to wrzucacie to w formułkę "jak ktoś coś mówi" nawet jeśli to nie ma głębszego sensu, dowcip powinien też się składać z jakiejś obudówki, historii której przeczytanie nas rozpierdala a nie
O, jakiś kawał na sadolu.. aha, scroluj dalej
cent - sɛnt
rum - rʌm
hand - hænd
love - lʌv
Nie czaje, wieśniacząc po polsku to by brzmiało sentramheandlaw.
Te wasze gry słowne ssą, cokolwiek wam przyjdzie na myśl to wrzucacie to w formułkę "jak ktoś coś mówi" nawet jeśli to nie ma głębszego sensu, dowcip powinien też się składać z jakiejś obudówki, historii której przeczytanie nas rozpierdala a nie
O, jakiś kawał na sadolu.. aha, scroluj dalej
ale jesteś kur*a pseudo mądry, bardziej wieśniaczysz niż ten dowcip
Wow, krytykuje mnie osoba bez jakiegokolwiek tematu. Mam coś dla Ciebie, jest to pogarda i się pierdol
Niczego nie żałuję, poproszę warna.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów