30 sekund
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
ju kiding mi... Te piwko 1 nie mialo nawet250ml...
KARAĆ
NIE WYRÓŻNIAĆ
zapewniam Cie że te wkładki wrzucone do piwa zrobią swojeTe piwko 1 nie mialo nawet250ml...
Że tak się zapytam, jaka z tego radocha? Rozumieć jebnąć dobrego drina, dla samego smaku. Rozumiem upierdolić się czystą dla przyjemności. Ale po chuj ładować w siebie coś co ani nie jest smaczne, ani upicie się nie jest przyjemnie, a potem rzyga się dalej niż widzi i zdycha rano. Niech jebną sobie denaturat, albo spirytus techniczny, będzie pewnie podobny efekt.
@tomek1973
Chuj z wkladem... Większym problemem jest pomieszczenie takiej ilości płynu... Nie chodzi tu o moc tego trunku...
KARAĆ
NIE WYRÓŻNIAĆ
Chuj z wkladem... Większym problemem jest pomieszczenie takiej ilości płynu... Nie chodzi tu o moc tego trunku...
hahahahah jak w 0:40 gruby wymieszał żeby było smaczne
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów