📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wyraziłbym swoją opinię ale balansował bym między nieudolnym błaznem a hejterem. Fajna tarcza, wymienia typy zachowań 5/6 użytkowników internetu i gdy ktoś mu nasra pod filmikiem to cymbały zaczną przyczepiać owe etykietki. Tym samym dodał bym trzy nowe kategorie:
1. Fanów- nie dają ruszyć filmiku, autora, jego vloga ani żadnej rzeczy, która jego jest.
2. Vlogerów(może się pierdolłem w pisowni)- ich opinia, na temat obecnych wydarzeń ze świata polityki, kultury i sportu jest niezbędna dla dalszego istnienia suwerennej i niepodległej, Najjaśniejszej Rzeczypospolitej.
3. Zjebane elokwentne skurwiele, które pod ładnymi przenośniami i ironią nie mają nic innego do zaoferowania- tak, czytacie o mnie!
1. Fanów- nie dają ruszyć filmiku, autora, jego vloga ani żadnej rzeczy, która jego jest.
2. Vlogerów(może się pierdolłem w pisowni)- ich opinia, na temat obecnych wydarzeń ze świata polityki, kultury i sportu jest niezbędna dla dalszego istnienia suwerennej i niepodległej, Najjaśniejszej Rzeczypospolitej.
3. Zjebane elokwentne skurwiele, które pod ładnymi przenośniami i ironią nie mają nic innego do zaoferowania- tak, czytacie o mnie!
Ale trzeba przyznać ze z kolesia to jest największy fajter(napisałem tak jak chciałem), zachłanną troszkę sławy internetowej po filmiku z typami kobiet i chce więcej. Trzeba wiedzieć kiedy z sceny zejść. Kciuki do góry z tymi co się ze mną zgadzają!
PS: Dopisze ze filmik to suchar i w ten sposób podpasuje się pod te 4 typy jednym postem
Ale trzeba przyznać ze z kolesia to jest największy fajter(napisałem tak jak chciałem), zachłanną troszkę sławy internetowej po filmiku z typami kobiet i chce więcej. Trzeba wiedzieć kiedy z sceny zejść. Kciuki do góry z tymi co się ze mną zgadzają!
PS: Dopisze ze filmik to suchar i w ten sposób podpasuje się pod te 4 typy jednym postem
o zabiłbym ...
P.S. Jak to działa, że największe betony mają dosyć sporo komentów
P.S. Jak to działa, że największe betony mają dosyć sporo komentów
Gogietta, wytłumacz mi słowo beton, bo nie jestem na czasie we współczesnym slangu. Widzę, że to Twój pierwszy post, życzę Ci w przyszłości wiele "betonów".
Byłem zbyt podekscytowany moim pierwszym postem, żeby wiedzieć co wypisuję. Wybaczyć mi proszę mą niesublimację.
Dziwne uczucie, kiedy obejrzałem filmik i nadal chuj mnie to interesuje.
Po przeczytaniu opisu odpaliłem filmik i myślałem, że ten gość jest pierwszym typem, a potem poleci jakiś inny frajer 'jestem pedałem, mam super kamerke to se nagram i pushche f net i bende supcio', ale nie.. cuż.. koleś mnie zirytował bardziej niż te typy internautów, które 'parodiował'. Aczkolwiek za rym z sucharem leci piwo
ten pan mówi że, lubi chlopców od 14-17 lat
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów