18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 3 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
40 rubli
TT4 • 2017-06-07, 4:56
78-latka trafiła do szpitala z ranami tłuczonymi i ciętymi. Kalafior został ujęty. W przeliczeniu na PLN wzbogacił się o 2,50 zł, które zdążył oczywiście przelać na swoje konto. Spierdolec.

Syneczkowie nie wysiadacie tutaj...

youtube.com/watch?v=6od76UNHt-M
Zgłoś
calor95 2017-06-07, 19:26
Zbrodnia i Kara
Zgłoś
damian15snk 2017-06-07, 19:33 1
Ale alcohol to nie narkotyk
Zgłoś
wilkoala 2017-06-07, 19:48
Musialo zulem niezle trzasc, patrzcie do czego moze doprowadzic alkohol.
Ciekawi mnie czy mial jakies moralne rozterki, przed i w trakcie dokonywania tego chwalebnego czynu.
Czy moze nie mial juz zadnych, bo przestal oczuwac cokolwiek.
U mnie na wsi jest taki facet, ma na imie Arek, gosc moze nie jest zbytnio inteligentny, ale gdy jest trzezwy, jest pracowity i zaangazowany, wiec biore go do prawie kazdej roboty(fizycznej, bo na operatora sie nie nadaje) i pilnuje zeby nie pil. Bo kiedy pije wychodzi z niego najgorsze gowno, o jakie moznaby podejrzewac tego czlowieka, po lepszym poznaniu go na trzezwo.
I gdybym spotkal takiego jak on, ktory nie pije z zasady nigdy, cenilbym go bardziej od chuja z tabliczka: prof. Socjologo.. Ktory nie robi nic produktywnego, bo mial na tyle umiarkowana intenigencje, zeby pojac trochę bardzej abstrakcyjne tematy, niz on.
Czlowieka ocenia sie wedlog inteligencji, ale wcale nie jest to najwazniejsze kryterium, nie.w realiach wystepujacych proporcji.

Według

Boze,.ale blont.
Zgłoś
Big_Booty 2017-06-07, 20:03
Jaki kalafior ?
Zgłoś
SirMajkel 2017-06-08, 21:38
wpieprzysz takiemu to jeszcze wyrok dostaniesz jak za porządnego obywatela.

już raz mnie zaprosili.
Zgłoś
mateuszsadoltzr 2017-06-09, 1:59
co za łachmyta jebany xD
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów