18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
40 rubli
TT4 • 2017-06-07, 4:56
78-latka trafiła do szpitala z ranami tłuczonymi i ciętymi. Kalafior został ujęty. W przeliczeniu na PLN wzbogacił się o 2,50 zł, które zdążył oczywiście przelać na swoje konto. Spierdolec.

Syneczkowie nie wysiadacie tutaj...

youtube.com/watch?v=6od76UNHt-M
Zgłoś
Wasili666 2017-06-07, 5:07 45
Pierdolona znieczulica społeczna. Ta pizda co przeszła obojętnie obok, powinna trafić na czarnego dupo ruchawca za brak reakcji.

Sa momenty, sa chwile, sa ludzie i sa debile
Zgłoś
kalijanek 2017-06-07, 5:15 6
pięknie się ustawił do kamery menelaos

Tu i teraz.
Zgłoś
~kotka_w_piwnicy 2017-06-07, 5:50 28
O jak się wkurwiłam z rana, biedna babuleńka

Nieproporcjonalnie wiele
Rzeczy nas dotyczy, które mało nas obchodzą
Chyba więcej szczęścia mają
Nie ci co się rodzą, a ci co umierają
Zgłoś
s................2 2017-06-07, 7:06 8
zakopać śmiecia żywcem
Zgłoś
ProVVe 2017-06-07, 7:21 3
Ja pierdole... Co za kurwa ludzkie bydlę... Właśnie dla takich jestem natychmiastowo za karą śmierci. Sad orzeka w 5 minut uciecie łba... chociaż może lepiej jakby kamienie łupał, w jakiejś kopalni pracował (żeby nim sprawdzali poziom metanu) aż zdechnie i kasa dla tej Pani.

Chyba mam lepszy pomysł... zjebac a pieniądze z organów dla tej Pani.

Ola gringo
Zgłoś
lewyskank100g 2017-06-07, 7:54 2
Kiedyś myślałem, że choćby nie wiem co, nigdy bym nie zabił... już tak nie myślę Głowa spadła by mu na gorąco

mam trochę świeżej ganji na blunta wystarczy, jak się skończy wcale nie pojadę do holandii ;>
Zgłoś
Podporucznik_Bao_Bao 2017-06-07, 8:31 7
ProVVe napisał/a:

Chyba mam lepszy pomysł... zjebac a pieniądze z organów dla tej Pani.

Tylko pojeb chciałby organy takiego chlora.
Zgłoś
Noside 2017-06-07, 10:15
Jak takie skurwysyństwo widzę, to tylko jedno pytanie mi się nasuwa:

Łamać żeberka na miejscu, czy na wynos?

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
mp0011 2017-06-07, 12:53 2
Jakby nie rozjebał butelki, dostałby więcej z kaucji. Czyli w sumie dorzucił do interesu :/
Zgłoś
murel_26 2017-06-07, 15:00 2
kórwa mocher zamortyzował wszystko... ale niefart...
Zgłoś
Essent 2017-06-07, 16:33 1
Wasili666 napisał/a:

Pierdolona znieczulica społeczna. Ta pizda co przeszła obojętnie obok, powinna trafić na czarnego dupo ruchawca za brak reakcji.

Zerknij jeszcze raz i zobacz,że wróciła i od razu dzwoniła pewnie po odpowiednie służby
Zgłoś
A................o 2017-06-07, 18:22 1
Polaczki zabijają się za inne kolory szalików. Nie wiem gdzie większe spierdolenie.
Zgłoś
sorra18 2017-06-07, 18:58
Jak dla mnie takie scierwo powinni utylizowac. Bez kosztownych procesow.
Zgłoś
Mom and Death 2017-06-07, 19:09 2
Wasili666 napisał/a:

"If you see a stranger stabbing a stranger
Don't get involved, that shit'll get stranger
When you're in danger of your life being taken"

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów