78-latka trafiła do szpitala z ranami tłuczonymi i ciętymi. Kalafior został ujęty. W przeliczeniu na PLN wzbogacił się o 2,50 zł, które zdążył oczywiście przelać na swoje konto. Spierdolec.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pierdolona znieczulica społeczna. Ta pizda co przeszła obojętnie obok, powinna trafić na czarnego dupo ruchawca za brak reakcji.
Tu i teraz.
O jak się wkurwiłam z rana, biedna babuleńka
Rzeczy nas dotyczy, które mało nas obchodzą
Chyba więcej szczęścia mają
Nie ci co się rodzą, a ci co umierają
zakopać śmiecia żywcem
Ja pierdole... Co za kurwa ludzkie bydlę... Właśnie dla takich jestem natychmiastowo za karą śmierci. Sad orzeka w 5 minut uciecie łba... chociaż może lepiej jakby kamienie łupał, w jakiejś kopalni pracował (żeby nim sprawdzali poziom metanu) aż zdechnie i kasa dla tej Pani.
Chyba mam lepszy pomysł... zjebac a pieniądze z organów dla tej Pani.
mam trochę świeżej ganji na blunta wystarczy, jak się skończy wcale nie pojadę do holandii ;>
ProVVe napisał/a:
Tylko pojeb chciałby organy takiego chlora.
Jak takie skurwysyństwo widzę, to tylko jedno pytanie mi się nasuwa:
Łamać żeberka na miejscu, czy na wynos?
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Łamać żeberka na miejscu, czy na wynos?
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Jakby nie rozjebał butelki, dostałby więcej z kaucji. Czyli w sumie dorzucił do interesu :/
Wasili666 napisał/a:
Pierdolona znieczulica społeczna. Ta pizda co przeszła obojętnie obok, powinna trafić na czarnego dupo ruchawca za brak reakcji.
Zerknij jeszcze raz i zobacz,że wróciła i od razu dzwoniła pewnie po odpowiednie służby
Polaczki zabijają się za inne kolory szalików. Nie wiem gdzie większe spierdolenie.
Jak dla mnie takie scierwo powinni utylizowac. Bez kosztownych procesow.
Wasili666 napisał/a:
"If you see a stranger stabbing a stranger
Don't get involved, that shit'll get stranger
When you're in danger of your life being taken"
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów