Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zacytuj bo to słowa jednego z posłów PiS, ale nie pamietam którego.
Skąd wiesz, że autor posta nie jestem autorem tekstu?
że niby jestem politykiem? Takiej obelgi to się nawet na sadolu nie spodziewałem
Skąd wiesz, że autor posta nie jestem autorem tekstu?
Nie wiem czy chciałbym taką nerkę od upośledzeńca, potem by się jeszcze okazało że muszę sikać na siedząco.
Jak jakaś baba albo zwierze.
Nie dość, że nasze szanse na paraolimpiadzie wzrosną, wskaźniki demograficzne wzrosną, to jeszcze rynek organów na tym skorzysta! Rzadko jest tak, że choroba czy upośledzenie dotyka wszystkich narządów, więc im więcej będzie szybko umierających nosicieli zdrowych narządów tym więcej organów do transplantowania. Śmiejecie się z PiSu, wybrzydzacie, a nerka na czarnym rynku ponad 20 tysięcy kosztuje. Tutaj jebs 4000 tysiące, dzieciak ma serce niesprawne, ale nerki zdrowiutkie, umiera, wycinamy, sprzedajemy za Odrą i proszę, 2 x 20 = 40 tysięcy, 1000% zysku na inwestycji. PKB do góry, bezrobocie w dół, renesans transplantologii i nowiutkie mercedesy na lawetach prosto od Niemca (10 dzieciaków = 1 mercedes). Biznes życia, Polska mesjaszem narodów i do przodu.
Stary czegoś nie zrozumiałeś.
Jeśli chcesz zarabiać 20tys na nerkach to po chuj ci 4000+? to kropla w morzu
!Rzadko jest tak, że choroba czy upośledzenie dotyka wszystkich narządów
Biorąc pod uwagę przypadki, w których ma być przyznane gwałcikowe to twój argument jest inwalidą.
Uważam, że 4 koła to niewielka cena za życie. Nie wiem czy bym się cieszył, że mnie uratowano i żyję jako człowiek z downem ale słowo "nie wiem" przesądza o tym, że należy to zrobić. Nawet jeżeli jakiś patus odda dzieciaka do okna życia a sam przepije pieniążki i tak warto. Jeżeli dziecko ma 90% szans, że umrze po urodzeniu - warto. Jeżeli jest 100% szans? Być może rodzicie to chrześcijanie i chcą ochrzcić dziecko, więc warto. Jeżeli są ateistami to zdarzają się cuda i dzieciak dożywa np siedemdziesiatki. Gdyby mi powiedziano, że moja siostra chce dokonać aborcji bo jest setka na to, że dziecko nie przeżyję, prosiłbym ją jak oszalały aby zgodziła się urodzić bo a nuż się uda. ( no i 4 koła ). Cztery tysiące za życie.
Jakim trzeba byc chorym czlowiekiem, zeby decydowac sie na urodzenie dziecka, gdy w 9 na 10 przypadkach urodzi sie warzywo.
Jakim trzeba byc chorym czlowiekiem, zeby decydowac sie na urodzenie dziecka, gdy w 9 na 10 przypadkach urodzi sie warzywo.
Urodziłeś się zdrowy, po jakimś czasie dopada cię choroba i ktoś ci daje 10% szans na przeżycie... nie wykorzystasz tej szansy?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów