Dzisiaj w Ameryce Płn. obchodzony jest narodowy dzień jarania zielska. Tak wyglądało to 2 lata temu w Boulder, Colorado.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Za datę pisaną amerykanckim sposobem chuj w pysk!!!
a potem maryskowy deszcz
No i to rozumiem- policja sobie chodzi dookoła uśmiechnięta pilnując porządku, póki nikt nie robi rozpierdolu, oni też nie interweniują- wszyscy siedzą sobie w parku i spokojnie palą. Ciekawe za to ilu groźnych przestępców zostanie zatrzymanych na marszu w Warszawie w tym roku za posiadanie tej niebezpiecznej substancji :O
[b]AutoPlecak[b] , ręce opadają ale na szczęście to ja mam skręta a Ty swoje leki ^^ Ćpaj więcej tego cukru i innych syfów to jakoś zalepi Ci ryjek i skończysz pierdolić
A zresztą pierdol dalej bynajmniej wiem ilu tu jest niedorozwiniętych dzieci ^^
Jedna atomowa bomba albo samolot z talibami na pokładzie i część jarającego gówno ścierwa wyparuje szybciej niż WTC.
Wiem, że emota oklepana ale nie wiedziałem co wstawić.
Wiem, że emota oklepana ale nie wiedziałem co wstawić.
mik777pl napisał/a:
[b]AutoPlecak[b] , ręce opadają ale na szczęście to ja mam skręta a Ty swoje leki ^^ Ćpaj więcej tego cukru i innych syfów to jakoś zalepi Ci ryjek i skończysz pierdolić
Przejrzyj na oczy człowieku! Poniżej masz efekty palenia tego gówna.
@vivalame no tak bo w ameryce to się środowiskiem w chuj przejmują...
Pierdolone gimbusy w życiu bucha nie złapały a najwięcej się udzielają jakich to chorób można się nabawić.
Do szkoły kurwa !!
Do szkoły kurwa !!
Widze ze ludzie wystawiajacy komentarze typu "ci ludzie po marysce sa jakby powolni. Czyzby mozg wyparowywal ?", "No i kolejni idioci...Niech ćpią sobie jak chcą, ale niech nie promują tego ścierwa...Potem wykręca im mordy albo skóra od kości odchodzi, marahuanina to biała śmierć." to bardzo inteligentne osoby. Nie no w huja wale pierdolcie sie kurwa, nastepne pokolenie politykow sie narodzilo nie beda nic o tym wiedziec a beda pierdolic glupoty, a po 2 jezeli czlowiek jest madry to nic go nie zmusi do jarania baki wiec o huj chodzi ze spina o promowanie ? Gińcie kurwy !
@ _Ędward_ - No i kolejni idioci...Niech ćpią sobie jak chcą, ale niech nie promują tego ścierwa...Potem wykręca im mordy albo skóra od kości odchodzi, marahuanina to biała śmierć." - "to bardzo inteligentne osoby. " - widzę że ty tu zabłysnąłeś intelektem, gdyż ten tekst nie był na poważnie, przeczytaj jeszcze raz i się zastanów. Miłego dnia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów