📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
'ty' to akronim 'Thank you'
also, rule 1
also, rule 1
rule 1&2 newfag, now gtfo.
a, i polskie tłumaczenia ssą. naprawdę, są do bani.
a, i polskie tłumaczenia ssą. naprawdę, są do bani.
Jak całe to ścierwo.
Przechowalnia życiowych nieudaczników.
Przechowalnia życiowych nieudaczników.
ta historia bez dwóch ostatnich linijek mogla by się skończyć albo strzelaninom wywołaną przez sfrustrowanego pracownika baru albo tym ze gostek zostanie waszym szefem
Tutaj kolejna 4chanowa historia :
Swoja drogą sam należę do /b/rothers od 4-5lat.. I Nie prze z żadne życiowe faile bo całkiem mi idzie w życiu, ale po porstu dla fazy jaka tam panuje, specyficznego humoru oraz totalnej moralnej degeneracji Gdy już na sadistiku wchłonę codzienną dawkę "humoru" to w pasku adresu wciskam tylko "b" i firefox już wie gdzie ma mnie pokierować
Swoja drogą sam należę do /b/rothers od 4-5lat.. I Nie prze z żadne życiowe faile bo całkiem mi idzie w życiu, ale po porstu dla fazy jaka tam panuje, specyficznego humoru oraz totalnej moralnej degeneracji Gdy już na sadistiku wchłonę codzienną dawkę "humoru" to w pasku adresu wciskam tylko "b" i firefox już wie gdzie ma mnie pokierować
Ja siedzę na /b/ pare miesięcy i do dziś nie mogę pojąć o co tam wogóle chodzi - ale wiele threadów jest poprostu śmiesznych
Czasem pojawiają sie tematy bardzo ciekawe i fajne nie tylko takie odmóżdżające
Czasem pojawiają sie tematy bardzo ciekawe i fajne nie tylko takie odmóżdżające
messmaker: czekałem, aż ktoś to powie niestety, widzę, że dosyć dużo newfagow siedzi na sadisticu...
ale i tak wciąż nie podoba mi sie takie wynoszenie z /b/ "własnych" śmieci na inne portale. 4chan jest na tyle znany, ze mozna samemu wejsc i poczytac...
Edit:
@down: to tak jakbym powiedział "pierdole wykop, wole sadistica" po czym zrobil kilka tematów i wrzuciłbym do nich kilka linków do wykopu z jakimś materiałem
ale i tak wciąż nie podoba mi sie takie wynoszenie z /b/ "własnych" śmieci na inne portale. 4chan jest na tyle znany, ze mozna samemu wejsc i poczytac...
Edit:
@down: to tak jakbym powiedział "pierdole wykop, wole sadistica" po czym zrobil kilka tematów i wrzuciłbym do nich kilka linków do wykopu z jakimś materiałem
Pierdole 4chan wole sadistica. A wynosząc z tamtego portalu spełniam swoje marzenie bycia komornikiem.
Zjeb Genetyczny napisał/a:
Pierdole 4chan wole sadistica. A wynosząc z tamtego portalu spełniam swoje marzenie bycia komornikiem.
z pozdrufkmi z 4chana
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów