📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ja się bawiłem w piaskownicy, a ten musi zapierdalać Mimo wszystko nie żal mi jego straconego dzieciństwa.
piwo za kitajca na oktawach
pojebało, marnowanie takiego talentu na pianino. Licze na film jak składa kalkulator
shavoth napisał/a:
niechcący postawiłem to piwo :/ dlaczego nazywasz go śmieciem?up
Ty jesteś śmieciem, on będzie kimś, ale... ty jesteś biały, a on ....
Wolę być biały!!!!
Spierdolił repryzę i sekundy mniejsze... Najgorsze jest to, że Azjaci opanowali Konkurs Chopinowski.
Tylko czemu tak wolno gra?
no kurwa , jego rowiesnicy juz zapierdalaja po 8 godziny w fabrykach a ten na pianinie gra
Gówno mnie to obchodzi. Niech idzie do mam talent.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów