Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zacząć od 0,38 bla bla bla
1) 1,05-1,28 drze ryj
pauza
2) 1,43 bla bla bla jest duży bla, bla, bla czarny bla bla bla koniec 3,10
pauza
3) 3,18 bla, bla, bla straszy że gada z policjantem, drze ryj, koniec nagrania 4,10
pauza
4) 4,57 - to jest zajebiste do 6,50 warto
pauza
5) 7,05 chory pedał dzwoni że jego laska upadła na nóż 40 razy
i o K*rwa jak ja się teraz boję, ciary, ledwo się mogę ruszać, niech mnie ktoś przytuuuuli ;(
O godzinie 3 to obejrzałam i zaczęłam oglądać resztę tych filmików ze "Strach się bać"
i o K*rwa jak ja się teraz boję, ciary, ledwo się mogę ruszać, niech mnie ktoś przytuuuuli ;(
Jeśli jesteś sama w domu to podaj adres i za chwilę przyjadę Cię ochronić przed ewentualnymi włamaczami. Wezmę na wszelki wypadek kilka noży, żebyśmy mieli się czym bronić w razie czego. Żebyś wiedziała kogo wpuścić to będę cały w czerni w kominiarce.
Przecież oni od razu wysyłają polivje.
Obejrzyj film o tym którego nazwy nie pamiętam
Wszystko się dzieje od razu jednymi kliknięciem
Przerażona kobieta krzyczała: "on ją je! zabijcie go szybko!" Gdy policjanci przyjechali na miejsce zastali dramatyczną sytuację. Twarz Nash była tak zmasakrowna, że wzięli ją za mężczyznę. Szympans był raniony nożem przez Sandy, która broniła się przed atakiem. Policja zastrzeliła zwierzę, gdy tylko miała czystą pozycję do strzału. Pomimo zagrożenia jakie stworzył szympans, Herold płakała po jego śmierci. Samotna kobieta powiedziała, że 15-letni szympans był dla niej jak syn. Poszkodowana druga kobieta trafiła do szpitala, gdzie przejdzie operację.
Nie wiadomo co spowodowało, że szympans wpadł w taki szał. Herold uważa, że Travis być może nie rozpoznał przyjaciółki jego właścicielki, która podczas feralnej wizyty wyglądała inaczej niż zazwyczaj - miała przefarbowane włosy i inną fryzurę.
Zgwałcił ją zanim przyjechała policja
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów