Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
the_p 2016-04-15, 15:58 6
Mnie zastanawia po co dwóm lesbom szympans tzn. domyślam się ale mimo wszystko
Zgłoś
leuke 2016-04-15, 16:34 5
na szybkiego:
zacząć od 0,38 bla bla bla
1) 1,05-1,28 drze ryj
pauza
2) 1,43 bla bla bla jest duży bla, bla, bla czarny bla bla bla koniec 3,10
pauza
3) 3,18 bla, bla, bla straszy że gada z policjantem, drze ryj, koniec nagrania 4,10
pauza
4) 4,57 - to jest zajebiste do 6,50 warto
pauza
5) 7,05 chory pedał dzwoni że jego laska upadła na nóż 40 razy
Zgłoś
_................_ 2016-04-15, 19:47
Haha i tak lesba która dostała wpierdol od szympansa najlepsza (4:57)
Zgłoś
eMJay8086 2016-04-15, 21:23 4
A gdzie "styrta sie poli"?
Zgłoś
TT4 2016-04-16, 0:35 1
eMJay8086, jak to gdzie? U Chochoła!
Zgłoś
djted 2016-04-16, 4:11 2
Dobre w chuj. Jak słuchałem jak facet włamał się do mieszkania to normalnie zesrałem się ze strachu. Zupełnie jakbym tam był z tą babą.
Zgłoś
oschle 2016-04-16, 4:15 3
O godzinie 3 to obejrzałam i zaczęłam oglądać resztę tych filmików ze "Strach się bać"
i o K*rwa jak ja się teraz boję, ciary, ledwo się mogę ruszać, niech mnie ktoś przytuuuuli ;(
Zgłoś
kubik5 2016-04-16, 5:20 2
Możecie się śmiać, ale to serio jest przerażające. Nawet nie umiem sobie wyobrazić co musi człowiek czuć kiedy jest aż tak przerażony i wie że zaraz zginie, to się nazywa sadystyczny materiał ! PIWKO
Zgłoś
rafal_etz 2016-04-16, 5:51 4
Po chuj ta szmata przy drugim telefonie zadaje tyle pojebanych pytań zamiast czym prędzej wysłać tam psy? Jebana kurwa powinni ją wypierdolić z roboty a całą rodzinę zakurwić to by się szmata nauczyła że liczy się każda sekunda. Głupia pizda mnie wkurwiła.
Zgłoś
Freezend 2016-04-16, 5:59 18
Benderka napisał/a:

O godzinie 3 to obejrzałam i zaczęłam oglądać resztę tych filmików ze "Strach się bać"
i o K*rwa jak ja się teraz boję, ciary, ledwo się mogę ruszać, niech mnie ktoś przytuuuuli ;(

Jeśli jesteś sama w domu to podaj adres i za chwilę przyjadę Cię ochronić przed ewentualnymi włamaczami. Wezmę na wszelki wypadek kilka noży, żebyśmy mieli się czym bronić w razie czego. Żebyś wiedziała kogo wpuścić to będę cały w czerni w kominiarce.
Zgłoś
InnyName 2016-04-16, 6:17
2up
Przecież oni od razu wysyłają polivje.
Obejrzyj film o tym którego nazwy nie pamiętam
Wszystko się dzieje od razu jednymi kliknięciem
Zgłoś
teken 2016-04-16, 7:20
Pierwsze i drugie najlepsze Ale z tym szympansem to mnie rozjebało

Cytat:

Przerażona kobieta krzyczała: "on ją je! zabijcie go szybko!" Gdy policjanci przyjechali na miejsce zastali dramatyczną sytuację. Twarz Nash była tak zmasakrowna, że wzięli ją za mężczyznę. Szympans był raniony nożem przez Sandy, która broniła się przed atakiem. Policja zastrzeliła zwierzę, gdy tylko miała czystą pozycję do strzału. Pomimo zagrożenia jakie stworzył szympans, Herold płakała po jego śmierci. Samotna kobieta powiedziała, że 15-letni szympans był dla niej jak syn. Poszkodowana druga kobieta trafiła do szpitala, gdzie przejdzie operację.

Nie wiadomo co spowodowało, że szympans wpadł w taki szał. Herold uważa, że Travis być może nie rozpoznał przyjaciółki jego właścicielki, która podczas feralnej wizyty wyglądała inaczej niż zazwyczaj - miała przefarbowane włosy i inną fryzurę.

Zgłoś
Wiechowy 2016-04-16, 9:01
Taka notka do tego telefonu kobiety, która była sama z dzieckiem a ktoś się do niej włamał
Zgwałcił ją zanim przyjechała policja
Zgłoś
K................z 2016-04-16, 9:17 1
Ja pierdole czy każdy debil robiący filmiki typu "5 nieprawdopodobnych.." musi zmieniać głos żeby być nie wiem bardziej przekonujący? Każdy próbuje chyba udawać kolesia z Topowej Dychy, ale to tak kurwa beznadziejnie brzmi, że się oglądać nie da.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem