18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
5 sposobów na... parówkę
pattros • 2013-07-17, 16:47
Tym razem panowie z 5sposobówna pokazują nam... 5 sposobów na przyrządzenie parówki, kto wie może jakiś sadol to wykorzysta

Zgłoś
kubullus 2013-07-18, 23:59 1
Czwarty sposób wykorzystam. Nareszcie moje rączki nie bedą marzły w zimę
Zgłoś
davvid27 2013-07-19, 0:17
Wiem, że był!
nawet identyczny
taki chwyt marketingowy, ale się nie udało
Zgłoś
szympas1 2013-07-19, 0:26
O kurwa, to z sercem jest genialne
Zgłoś
M4rkOPL 2013-07-19, 0:48
Nie wiem, kurwa która dziewczyna będzie sikać z radości jeżeli damy jej na śniadanie parówkę z jajkiem jeszcze tak niechlujnie podaną. To wolę już zrobić dobrego omleta.
Zgłoś
rafmike 2013-07-19, 2:32
jakie parówy
Zgłoś
Sichimpresich 2013-07-19, 2:35 2
szwagier9 napisał/a:

Następni.. Niedługo każdy będzie miał kanał na srutubie i będzie siebie nagrywał. Serca z parówki... Ja pierdole szczyt romantyzmu

Jak to już ktoś napisał , widać ,że nie masz dziewczyny albo żadnych kontaktów z dziewczynami , bo pewnie myślisz ,że by zaimponować kobiecie trzeba wziąć ją do luksusowej restauracji i kupić jej naszyjnik za kilka tysięcy złotych
Zgłoś
tanazwamusibycdostepna 2013-07-19, 3:40
napiście nam
Zgłoś
q................5 2013-07-19, 7:05 1
Marudzicie, serducho z jajcem to całkiem fajny pomysł. Mam pytanie do eksperta od nowotworów w tym wątku. Cóż takiego się stanie jak się parówkę zagrzeje moment na tzw. głębokim oleju?
Zgłoś
korinogaro 2013-07-19, 15:19
Kurde, na tym polega zaleta normalnych kobiet, że jak małym dzieciom, często wystarczą im duperele żeby chodziły zadowolone. Btw. każdy w związku na pewno zauważył, że kobiety (nie blachary i takie co ci loda zrobią tylko za prezenty) liczą prezenty i ekstra miłe zachowanie jednostkami, a nie ich wartością i dla nich kwiatek i parówkowe serce mają praktycznie tę samą wartość (jeśli chodzi o czas zadowolenia i nie marudzenia za uszami) co cały bukiet i kolacja w restauracji.
Zgłoś
Leitho 2013-07-19, 20:23
Parowki? Jak mozna jest ten zmielony syf?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów