Tym razem panowie z 5sposobówna pokazują nam... 5 sposobów na przyrządzenie parówki, kto wie może jakiś sadol to wykorzysta
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Czwarty sposób wykorzystam. Nareszcie moje rączki nie bedą marzły w zimę
Nie wiem, kurwa która dziewczyna będzie sikać z radości jeżeli damy jej na śniadanie parówkę z jajkiem jeszcze tak niechlujnie podaną. To wolę już zrobić dobrego omleta.
szwagier9 napisał/a:
Następni.. Niedługo każdy będzie miał kanał na srutubie i będzie siebie nagrywał. Serca z parówki... Ja pierdole szczyt romantyzmu
Jak to już ktoś napisał , widać ,że nie masz dziewczyny albo żadnych kontaktów z dziewczynami , bo pewnie myślisz ,że by zaimponować kobiecie trzeba wziąć ją do luksusowej restauracji i kupić jej naszyjnik za kilka tysięcy złotych
napiście nam
Marudzicie, serducho z jajcem to całkiem fajny pomysł. Mam pytanie do eksperta od nowotworów w tym wątku. Cóż takiego się stanie jak się parówkę zagrzeje moment na tzw. głębokim oleju?
Kurde, na tym polega zaleta normalnych kobiet, że jak małym dzieciom, często wystarczą im duperele żeby chodziły zadowolone. Btw. każdy w związku na pewno zauważył, że kobiety (nie blachary i takie co ci loda zrobią tylko za prezenty) liczą prezenty i ekstra miłe zachowanie jednostkami, a nie ich wartością i dla nich kwiatek i parówkowe serce mają praktycznie tę samą wartość (jeśli chodzi o czas zadowolenia i nie marudzenia za uszami) co cały bukiet i kolacja w restauracji.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów