Tym razem panowie z 5sposobówna pokazują nam... 5 sposobów na przyrządzenie parówki, kto wie może jakiś sadol to wykorzysta
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
ale te wszystkie przyrządy kosztują więcej niż 3 złote..
a po za tym parówka jest do jedzenia a nie do zabawy
ten gruby jest wkurwiajacy!
Następni.. Niedługo każdy będzie miał kanał na srutubie i będzie siebie nagrywał. Serca z parówki... Ja pierdole szczyt romantyzmu
Oby moja dziewczyna nie widziała tego filmiku, pierwsza opcja jest spoko
Edit:
@szwagier9 widać, że nie masz dziewczyny. A jeśli masz to pewnie leci na twoje Ferrari, a nie na Ciebie
Edit:
@szwagier9 widać, że nie masz dziewczyny. A jeśli masz to pewnie leci na twoje Ferrari, a nie na Ciebie
komentarze na temat grubego już były w ostatnim filmiku, więc spierdalać piwka nie będzie
Miałem się znowu czepiać, że znowu tu się reklamują ale wypróbowałem właśnie 1 sposób na mojej lubej i... awesome
Kurwa który to gruby ? Ja tam z 2 przynajmniej widze ;p
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów