Po kolei: Wytryskowa pianka do golenia, Ziper na półośce w samochodzie, Wybuchowy papieros, Keczup niespodzianka, Niewidzialna deska klozetowa.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Łysy pedryl znowu zdrabnia "sraczyk" kurwa, kto tak mówi?! - Sracz, kibel się mówi.
lopez u ciebie na dzielni takie slowa są niedopuszczalne .Tylko język prawdziwych facetow
chciałbym zobaczyć osobę,która wpada ze sraczką na ten kibel ;p
nie lecimy kurwa tutaj, nie jest dobrze w chuj :/
Trollowanie, srolowanie. Zrobienie w chuja, to brzmi jakos tak... ladnie.
Łysy wygląda jak młody Krzysiu Skiba
wypad z tym gównem z sadola !
dawać więcej pomysłów na robienie w chuja :d
Moje życie to ciągłe mantry o pokój
Za Chiny nie dają mi go te mantry #Tybetańczyk
1. Posadz go przed kompem.
2. Odpal mu ten filmik i powiedz że jest bardzo ciekawy.
Dziękuje.
1. Posadz go przed kompem.
2. Odpal mu ten filmik i powiedz że jest bardzo ciekawy.
Dziękuje.
"Lubicie ciperki ? Pewnie że tak!"
Nawet nie włączam tych pedałów bo po poprzednim odcinku mam traumę do dziś, jak za dzieciaka kiedy to miałem zszargane nerwy bo obejrzałem dokumentu o UFO...
Nawet nie włączam tych pedałów bo po poprzednim odcinku mam traumę do dziś, jak za dzieciaka kiedy to miałem zszargane nerwy bo obejrzałem dokumentu o UFO...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów