📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Za każdym razem jak ich oglądam, mam nie odparte wrażenie że mają coś wspólnego z ciapatymi. Ten dziwny akcent, łykanie końcówek w wyrazach, no prawie jak turasy które 20 lat handlowały na stadionie.
Kto kurwa prasuje bawełniane koszulki?! O.o
Nie wiem, czemu to obejrzałam. Nie da się ich słuchać z tą sztuczną intonacją...
Nie wiem, czemu to obejrzałam. Nie da się ich słuchać z tą sztuczną intonacją...
Spoko, już zapierdalam po ocet ryżowy bo nie chce mi sie prasować. Poza tym, na pogniecione ciuchy jest lepsza metoda, tzw metoda jednego piwa.
Skladasz ciucha elegancko i równiutko, kładziesz na równej powierzchni, na to jakąś solidną książkę, po czym bierzesz piwo i siadasz z dupą na całość. Spijasz browarka (nie łykasz duszkiem) i jak skończysz, to Twój ciuch jest gładziutki jak kłamstwo Tuska.
Skladasz ciucha elegancko i równiutko, kładziesz na równej powierzchni, na to jakąś solidną książkę, po czym bierzesz piwo i siadasz z dupą na całość. Spijasz browarka (nie łykasz duszkiem) i jak skończysz, to Twój ciuch jest gładziutki jak kłamstwo Tuska.
Toż to bezsens jest, śmierdzącą octem koszulkę zostawić na 10 minut, gdzie normalnie wyprasuje ją w minutę i nie będzie walić octem ....
PS. _AdA_ nie denerwuj się, tylko prasuj dalej
PS. _AdA_ nie denerwuj się, tylko prasuj dalej
4:38 na klatę to ja Ci mogę kloca postawić
Kurwa co za pederaści.
Wszystko fajnie, ale jest jeden problem, nie mam smart fona, co mam zrobić jeśli nie mam smart fona? phona czy jak to się kurwa pisze.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów