📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wiedziałem że łysy zawsze jest ujebany na tych filmikach, wiedziałem kurwa
Uwielbiam takich internetowych profesorów z dziedziny życia.
Jeszcze trochę i z Tuskiem będą ustawy przepuszczać.
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Jeszcze trochę i z Tuskiem będą ustawy przepuszczać.
Własnie zrobiłem naleśniki z bananem zamiast jajka. Zaskoczyło mnie, bo wyszły mi lepsze niż zwykle.
Gruby mnie wkurwia
Na ch^^j mi porady do smarciaka skoro mam Nokię3310. Kolejny odcinek, a ja dalej nie trafie gęby łysego.
ten pedal na szybko opierdzielic to moze chyba kolbe kolegom
A czym strzleasz?
Uwielbiam te kretyńskie komentarze gdzie zawsze coś musi nie pasować. Dosłownie pod każdym filmikiem jest taki komentarz. Tutaj nie pasuje morda łysego, że łysy jest łysy, że gruby jest gruby, że kurwa pokazują trick dla innego telefonu niż ma dany użytkownik, no po prostu powinni pokazać sztuczki dla każdego kurwa modelu osobno, łysy powinien mieć włosy a gruby powinien schudnąć bo kilku tłukom coś nie pasuje... Może kurwa idźcie do lekarza z takimi problemami? NO KURWA...
straciłem 6 minut lol kurwa żryj papier
Ludzie, po co wy to tu wrzucacie ? Widać, że niektórzy tego nie lubią, a jak ktoś lubi to prawdopodobnie subskrybuje ich kanał więc na pewno obejrzy najpierw na YT ! Filmik jest z wczorajszego dnia i doliczając kiedy on się znajdzie na głównej to minie troszkę czasu dlatego też zainteresowana osoba przewinie w dół.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów