Materiał własny Nie robi super szału pewnie dlatego że nie ma w nim ani jednego kurwa, nie ma żadnych tępych dowcipów typu "wąż w windzie na schodach myje nogi". Po prostu życiowe sytuacje jakie nam na szybko wpadły do głowy i postanowiliśmy nagrać. Jak za suche to na harda hehe
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
kardzil napisał/a:
To jest sadistic także nie wiem teraz czy mówisz o mojej dupie czyli o mojej dupie hue hue czy o mojej żonie!
O kochance
Dzięki wszystkim pomocnym za wskazówki, spróbujemy wykorzystać wasze rady jak będziemy jeszcze coś nagrywać :]
Wiedziałem ze na sadolu mogę liczyć na porządne szczere opinie :] Lece do roboty
Wiedziałem ze na sadolu mogę liczyć na porządne szczere opinie :] Lece do roboty
Suche, ale sytuacja nr 5 ma mistrza. Musze mojemu osobistemu leniowi pokazać:]
Whisky ze spritem dobre jest? Lepsze od whisky + cola?
Nie wiem w którym momencie tworzenia uznaliście to za śmieszne, ale zapewniam was, nie nie jest. Bardziej przytłacza człowieka poziom aktorstwa, wyjątkowo mało bystre dialogi i wszechotaczające ubóstwo. Sorry ale tak to widzę
suche jak stopy Cejrowskiego
po co wgl nagraliscie ten film?
co sobie mysleliscie
a i jeszcze jedno na hiszpana nie poszalejsz no nie?>
co sobie mysleliscie
a i jeszcze jedno na hiszpana nie poszalejsz no nie?>
No właśnie trochę słabo nagrane, słabe oświetlenie, słaba jakość obrazu oraz dźwięku, z początku nie chciało mi się oglądać ale pomysł nawet mnie przyciągnął. Zróbcie jakieś hmm.. subtelniejsze odpowiedzi np. do #2 z sukienką(chyba to było #2) chyba nie będzie faceta który tak powie swojej kobiecie, no chyba że jest debilem
Co do montowania filmiku polecam Sony Vegas Pro, może nie super łatwy w obsłudze ale do zrobienia takiego filmiku nie trzeba specjalnych umiejętności a efekt wychodzi super
Życzę sukcesów
Co do montowania filmiku polecam Sony Vegas Pro, może nie super łatwy w obsłudze ale do zrobienia takiego filmiku nie trzeba specjalnych umiejętności a efekt wychodzi super
Życzę sukcesów
Łap piwo, materiał niezły, tylko zły target wybraliście - celujcie w osoby, które są w związkach, a nie w użytkowników sadola
W numerze 1 jest błąd. Powinien wrócić najebany - bardziej życiowe haha
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów